"Danmark har fået en ny krimikonge" ***** Berlingske Tidende


Han blev svigtet af sit land og af sin far.
Han svor ikke at se sig tilbage.
Nu har Danmark brug for ham.
For kontreadmiral Richard Cortzen startede og sluttede alting med fædrelandet. Det koncept siger imidlertid ikke hans søn, Tom, noget. Han har efter en traumatisk oplevelse som jægersoldat i Irak vendt både sin far og sit fædreland ryggen.


Da faren dør, og Tom må haste hjem til begravelsen, sker der imidlertid noget. En gammel soldaterkammerat prikker ham på skulderen: Danmark har brug for Tom.


Splittet mellem faderens livslange kamp for Gud, konge og fædreland og sin egen individualistiske ideologi bliver Tom sendt ud i nationens tjeneste. En iransk topprogrammør er blevet dræbt i Dubai og hans danske kæreste er forsvundet. Sagen berører egentlig ikke Danmarks sikkerhed, hvis ikke det var, fordi FE’s udsendte i Mellemøsten, som var Toms gode ven, også er blevet myrdet.


KONGETRO er en vild historie om magtmisbrug, konspiration og nationalisme i en verden, hvor landegrænserne i stigende grad trækkes hårdere og hårdere op.
9:19:47

Utisci

Tom Georg Olsen
Tom Georg Olsenje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

Håber på en filmatisering...det er jo rent Bond - Tom Bond👍🏻

Peter Axel Mørch
Peter Axel Mørchje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

God handling med interessante personer. Mon ikke der kommer en opfølgning med personen Tom - han er det værd.

Søren Reiff
Søren Reiffje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Meget spændene fra start til slut og fangende persongalleri. Sidder med tanken om der er en skjult tribute til Michael Katz Krefeld, da nogle af personerne og navne også er brugt af ham, eller om det blot er en tilfældighed.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Kongetro, Tobias Bukkehave
Kongetro
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)