Paula Hawkins

Det dybe vand

Slušajte u aplikaciji
I de sidste dage før sin død, ringede Nel Abbott konstant til sin søster. Men Jules tog ikke telefonen. Hun ignorerede sin storesøsters råb om hjælp.

Nu er Nel død. De siger, at hun sprang i vandet. Og Jules er blevet hevet tilbage til den lille flække, Beckford, hvor hun havde svoret aldrig at sætte sine ben igen. Men der er ingen andre til at tage sig af Nels efterladte teenagedatter.

Jules er bange. For sine egne minder, for huset, hvor hun og Nel voksede op, og for alle ansigterne fra fortiden, som hun møder i byen. Men mest af alt er hun bange for vandet og for det sted, de kalder Druknedybet. Tidligere på sommeren døde en skolepige samme sted. Og Jules ved, at Nel aldrig ville være sprunget selv.

Forfatteren til den globale bestseller KVINDEN I TOGET er tilbage med en fænomenal psykologisk thriller om to søstre og en lille by fuld af de mørkeste hemmeligheder.
10:43:26
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Det dybe vand, Paula Hawkins
Paula Hawkins
Det dybe vand
  • 843
  • 16
  • 26
  • 120
da
Knjige

Utisci

Christina Grejsen Egeskjold
Christina Grejsen Egeskjoldje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Så gjorde hun det lige igen.... Skrev en bog, som er umulig at lægge fra sig. Spændende lige til det sidste, med alle de uforudsigeligheder, som der skal være i en bog af denne kaliber. 👏👏

Jette sehested
Jette sehestedje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja

Hørt til enden, men nærmest for at få bekræftet at tingene er som man har regnet ud ca. Halvvejs. Forudsigelig

Ginie Finken
Ginie Finkenje podelio/la utisakпрошле године

☆Hørt som lydbog: Jeg synes det er en god bog. Endnu en gang skifter Paula Hawkins mellem flere forskellige fortællere, men måske lige rigelig mange i denne omgang, i hvert fald hvis man hører den som lydbog. Jeg synes ikke den er på linje med Kvinden i toget, men det er fin nok.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det dybe vand, Paula Hawkins
Det dybe vand
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)