Niels Lyngsø

Ti dages stilhed

Slušajte u aplikaciji
Hvad sker der når man trækker stikket? Forfatteren Niels Lyngsø satte sig for at gennemføre meditationsverdenens svar på en ironman: Et tidages kursus med ti timers meditation om dagen – i absolut tavshed og uden kontakt med omverdenen.

Det rokkede alvorligt ved både hans selvopfattelse og hans verdensopfattelse. Ikke alene blotlagde det intensive meditationsretreat ubønhørligt forfatterens indre kritiker. Det gav ham også et alment og tankevækkende indblik i hvad der foregår i menneskets bevidsthed når der bliver helt stille omkring en: Er der overhovedet et jeg derinde?

Den personlige beretning om de ti dages stilhed ledsages af en række nedslag i hvad den nyeste hjerneforskning siger om bevidsthed og meditation, og om hvordan vi med daglig meditation kan omforme vores hjerne.
4:27:34
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Ti dages stilhed, Niels Lyngsø

Utisci

Lola
Lolaje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Virkelig god bog om sindet og meditation. Grinte en del, over de super gode beskrivelser af tankerne og følelserne. Og beskrivelsen af meditations processen er virkelig god. En bog jeg vil læse igen og igen.
Håber der kommer en opfølger.

Kasper Aarsøe
Kasper Aarsøeje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

God bog. Godt sprog og godt fortalt. Endda humoristisk. Vil stærkt anbefale den 👍

Sofie
Sofieje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Ærlig, sjov og lærerig 👌🏽

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Ti dages stilhed, Niels Lyngsø
Ti dages stilhed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)