Elle Kennedy,Sarina Bowen

Bliv her

Slušajte u aplikaciji
Kan man forelske sig i en, man aldrig har mødt?

Hailey Taylor Emery har på fornemmelsen, at hendes yndlingsklient hos Fetch – en anonym online-leveringsservice, hun ejer – i virkeligheden er hockeystjernen Matt Eriksson.

Selvom det er imod reglerne, at hun tjekker hans fil, er hun 95 % sikker på, at det er hendes livslange crush, hun hver dag sidder og skriver beskeder sammen med og hvis dagligdag, hun hjælper med at gøre lidt lettere. Da Hailey stadig slikker sårene efter et breakup, er hun fuldt ud tilfreds med lidt harmløs onlineflirting – indtil hun en dag bliver nødt til at møde sin klient. Ansigt til ansigt. Panik følger.

Matt Eriksson kender udmærket til at have et knust hjerte. Han er stadig ikke kommet sig over, at hans ægteskab brød sammen, og det stinker at være den eneste på sit hold, der kender sandheden – at professionel hockey og seriøse forhold er en giftig blanding. Han ser sjældent sine døtre og kæmper med at håndtere sin ekskone. Den eneste person i hans liv, der virker til at kunne forstå ham, er en, han aldrig har mødt ansigt til ansigt.

Men det er er ikke noget, et par drømmesæder til hans næste hockeykamp ikke kan gøre noget ved. Hailey kan ikke modstå det tilbud. Og Matt kan ikke modstå Hailey. Godt, at han ikke behøver det …

9:05:14

Ostale verzije

Bliv her, Elle Kennedy, Sarina Bowen

Utisci

Mette Sztuk Hansen
Mette Sztuk Hansenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

Min total yngling serie alle sammen i den serie. Har læst og lytter mange gange elsker elsker elsker dem.

Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🐼Lagano štivo

Skøn bog, med okay oplæser. 😊

Annegrete Kofoed
Annegrete Kofoedje podelio/la utisakпре 7 месеци

Dårlige oplæsere.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Bliv her, Elle Kennedy, Sarina Bowen
Bliv her
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)