Samantha Young

India Place

Slušajte u aplikaciji
Salgstekst:

Sidste gang Hannah Nichols så Marco D’Alessandro, for fem lange år siden, knuste han hendes hjerte. Fyren med den hårde facade og skjulte ømhed er den eneste, Hannah nogensinde har elsket – og den eneste mand, hun nogensinde har været sammen med. Efter en vild og frydefuld nat rejste Marco bort og lagde Skotland og Hannah bag sig. Konsekvenserne af den nat slog Hannah omkuld, og hun er aldrig rigtig kommet videre.

Da Marco forlod Hannah, begik han sit livs største fejl, og han har fortrudt det lige siden. Så da skæbnen bringer dem sammen igen, nægter han at slippe hende uden kamp. Marco er fast besluttet på at vinde Hannah tilbage og minde hende om alle grundene til, at de er perfekte for hinanden.

Men netop som Marco tror, at de endelig er klar til at møde fremtiden sammen, gør Hannah en opdagelse, som blotlægger den hemmelighed, hun har holdt skjult for ham – en hemmelighed, der kunne splitte dem ad, før de overhovedet har givet deres kærlighed en chance …

India Place er fjerde, selvstændige bind i Samantha Youngs populære Dublin Street-serie.
9:26:36

Ostale verzije

India Place, Samantha Young
Samantha Young
India Place
  • 785
  • 71
  • 38
  • 63
da
Knjige

Utisci

Karin Kløjgaard Trolle
Karin Kløjgaard Trolleje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
💞Romantična

Serien er stadig skøn. Dog er der u en smugle tendens til at temaerne er lidt for ensartet - så selvom historien er stærk og mindst lige så god som forgængerne, så bliver den liiiiidt ensformig hvis den læses i forlængelse af forgængerne... men skal helt sikkert læse de næste i serien også.

Dorthe
Dortheje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo
💧Sentiš

Skøn og sød bog. En helt igennem fantastisk bog serie

Dorthe Aaberg
Dorthe Aabergje podelio/la utisakпре 2 године
💞Romantična

Som altid en super velskrevet bog og dejligt at høre om dem alle igen

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

India Place, Samantha Young
India Place
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)