Jussi Adler-Olsen

Journal 64

Slušajte u aplikaciji
Journal 64 er fjerde bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q. Bogen blev i 2011 hædret med De Gyldne Laurbær.


Misbrug, tvang og svigt var hverdagskost på den lille ø, hvortil danske kvinder blev deporteret og overladt til deres oppasseres forgodtbefindende.


Da Rita Nielsen betrådte øen første gang, kunne ingen vide, at hun ville blive impliceret i et drama, der 55 år senere skulle føre til Afdeling Q’s hidtil mest komplicerede sag.


Et overfald på Vesterbro får Carl Mørcks assistent Rose til at se nærmere på den henlagte politirapport om en luders sporløse forsvinden. Rose presser Carl og Assad til at genåbne sagen, og snart går det op for dem, at den blot er en lille flig af noget større, som handler om overgreb af den allergroveste slags. Overgreb, der havde deres udspring for mere end et halvt århundrede siden, men som tilsyneladende stadig finder sted.


Opklaringen tærer på Carl, ikke mindst fordi Assads engagement i sagen bliver livsfarligt. Og da Carl tror, han ved, hvordan tingene hænger sammen, melder en ny og koldblodig spiller sig på banen.
14:49:41

Ostale verzije

Journal 64, Jussi Adler-Olsen

Utisci

John Preben Knudsen
John Preben Knudsenje podelio/la utisakпре 5 месеци

Super god, spændende.

Dan Abildgaard Sørensen
Dan Abildgaard Sørensenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

Godt tillæg til historien og stof til eftertanke 👍

Ben Sund
Ben Sundje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna

God oplæser

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Journal 64, Jussi Adler-Olsen
Journal 64
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)