Anna Grue

Dybt at falde

Slušajte u aplikaciji
"Om et par timer er jeg morder. Tanken burde skræmme mig fra vid og sans, men hvis jeg skal være ærlig, så er jeg lige nu mere optaget af, at mit højre ben sover..."

Sådan begynder historien om mordet på Lilliana, en ung stilfærdig kvinde, der en råkold novemberaften findes stranguleret på byens mest trendy reklamebureau.

Opklaringen viser sig at blive mere end almindeligt kompliceret. Den døde er nemlig så godt som anonym; hun har intet efternavn, ingen adresse, intet personnummer. Selv ikke Lillianas arbejdsgiver kender til hendes eksistens, og der er tilsyneladende ingen, der savner hende.

Efter få dage findes endnu en myrdet kvinde. Også hun er anonym, men dødsårsagen er en helt anden. Hænger de to forbrydelser overhovedet sammen?

Ved et tilfælde blandes reklamemanden Dan Sommerdahl ind i efterforskningen, og han opdager et spind af hemmeligheder lige under overfladen i den fredelige provinsby. Langsomt tegner et uhyggeligt billede sig – af hvid slavehandel, kynisk udnyttelse og misforstået godgørenhed.

Anna Grue har skrevet seks romaner i serien om Dan Sommerdahl, den skaldede detektiv og reklamemand.

Den danske forfatterinde Anna Grue er født i 1957 og har efterhånden en hel del redaktørstillinger og bøger på bagen.
Siden hun i 1981 blev uddannet inden for tegning og grafik på Skolen for Brugskunst, har hun arbejdet som layouter, tekstforfatter, redaktionssekretær/forsideredaktør på B.T., chefredaktør på op til flere magasiner og redaktionschef på Ugebladet søndag.

I 2005 debuterede hun som forfatter med "Noget for noget", og det skulle blive starten på en succesfuld forfatterkarriere. Hun besluttede i 2007 at leve af sit forfatterskab, og siden da har hun udgivet en hel del bøger – heriblandt "Judaskysset", "Kunsten at dø" og "Sidste forestilling".
9:54:21

Ostale verzije

Dybt at falde, Anna Grue
Anna Grue
Dybt at falde
  • 407
  • 53
  • 19
  • 46
da
Knjige

Utisci

Linda Merete Larsen
Linda Merete Larsenje podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja

God og meget spændende

Brian Holberg Fenger
Brian Holberg Fengerje podelio/la utisakпре 3 месеца
🚀Čita se u jednom dahu

Vildt spændende bog!
Fantastisk forfatter og oplæseren gør et formidabelt stykke arbejde!

Hans Jørgen Hansen
Hans Jørgen Hansenje podelio/la utisakпре 3 месеца

Spændende glæder mig til at høre den næste PS. God oplæser

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Dybt at falde, Anna Grue
Dybt at falde
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)