Det levende parforhold, Kirsten Seidenfaden, Piet Draiby
da
Audio
Kirsten Seidenfaden,Piet Draiby

Det levende parforhold

Slušajte u aplikaciji
4:52:10
  • 👎2
  • 🐼1
  • 💤1
De fleste par oplever, at parforholdet på et eller andet tidspunkt går i sejtræk, at man pludselig ikke kan huske, hvorfor man en gang var så fascineret af sin partner. Irritationen indfinder sig, man begynder at hakke på hinanden og nærværet, intimiteten og lysten til at forstå hinanden forsvinder langsomt.Psykologerne Kirsten Seidenfaden og Piet Draiby er her kommet med en banebrydende bog, som har skabt fantastiske resultater for tusindvis af danske par - både dem, der allerede var i krise og dem, der bare trængte til at støve parforholdet lidt af.Bogen er en brugsbog fyldt med praktiske anvsininger og øvelser, men alt er selvfølgelig bakket op af grundig baggrundsinformation.

Det handler grundlæggende om at lære at kommunikere, så begge parter føler sig forstået og trygge - lykkes det, så vil ethvert parforhold kunne blive den legeplads og det eksperimentarium for nye, sjove og spændende fælles oplevelser, som alle par drømmer om.

Kirsten Seidenfaden (f.1946) er klinisk psykolog med speciale i psykoterapi og parrelationer. Hun driver i dag Center for Relations Fokuseret Terapi, der arbejder med at videreudvikle den relationelle tænkning. Kirsten Seidenfaden er desuden medforfatter af flere psykologibøger.

Piet Draiby (f. 1941) er speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri. Har både været overlæge i ungdomspsykiatrien og haft egen praksis. Medstifter og leder af Center for Relations Fokuseret Terapi sammen med Kirsten Seidenfaden.
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Slušajte u aplikaciji
178Slušalaca2Utiska
  • 👎Možete propustiti2
  • 🐼Lagano štivo1
  • 💤Smooor!1
Prijavite se ili se registrujte
Memme
Memmeje podelio/la utisakпре 7 месеци
👎Možete propustiti
💤Smooor!

Tung og tør. Tvivler på teknikkerne uden guiden fra terapi.

Asbjørn Nørgaard
Asbjørn Nørgaardje podelio/la utisakпре 3 месеца
👎Možete propustiti
🐼Lagano štivo

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det levende parforhold, Kirsten Seidenfaden, Piet Draiby
Det levende parforhold
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)