da
Audio
Lars Bill Lundholm

Kungsholmsmordene

Slušajte u aplikaciji
KUNGSHOLMSMORDENE er tredje lydbog i Lars Bill Lundholms krimiserie om Stockholm og om den halte, stædige og intuitive kriminalkommissær Axel Hake.Om ”Kungsholmsmordene” - lydbogNogle legende børn finder en ung kvinde myrdet i Kronobergs¬parken i Stockholm. En japansk porcelænsmaske er lagt over kvindens ansigt.


Det er august måned og kriminalkommissær Axel Hake får afbrudt sin skærgårdsferie og kaldes hjem til et affolket sommer Stockholm for at lede efterforskningen. Medierne reagerer lynhurtigt, for kvinden er blevet fundet i parken lige bag politiets hovedkvarter på Kungsholmen, og gerningsstedet døbes hurtigt ’Politiparken’.


Det viser sig, at en kvindelig højesteretsdommer er indblandet i sagen, og presset øges yderligere på politiet. Hvad har disse to helt forskellige kvinder haft til fælles?”Kungsholmsmordene” er indlæst som lydbog af Mikkel Bay Mortensen
9:35:52
Izdavač
Lytteratur

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Kungsholmsmordene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)