Jussi Adler-Olsen

Selfies

Slušajte u aplikaciji
Selfies er syvende bind i Jussi Adler-Olsens populære og prisvindende serie om Afdeling Q.


Det er kommet ledelsen for øje, at opklaringsprocenten i Afdeling Q ligger langt under det forventede. Beviset for det modsatte ligger hos Rose, som er sunket ned i en psykotisk sump, der trækker lange tråde ind i en mørk fortid. En fortid hvor en grum forbrydelse muligvis er begået.


Samtidig findes en ældre kvinde myrdet i Kongens Have og en gal bilist har indledt en dødelig jagt på unge kvinder, mens nye forbrydelser planlægges et helt andet sted. Er det urelaterede hændelser, eller ligger der en sammenhæng begravet et sted i forbrydelserne?


Carl, Assad og Gordon står over for et puslespil af større dimensioner end nogensinde, alt imens deres kollega Rose er i store problemer. Firkløveret har mistet et blad, men betyder det også, at heldet helt har forladt dem? Vil de undgå en lukning af Afdeling Q, og vil mordene i København nogensinde stoppe?
13:57:52

Ostale verzije

Selfies, Jussi Adler-Olsen
Jussi Adler-Olsen
Selfies
  • 1.3K
  • 13
  • 99
da
Knjige

Utisci

Malene Pedersen
Malene Pedersenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Super spændende

Bedstemor
Bedstemorje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja

God og velskrevet. Super dygtig oplæser, men ville ønske oplæserne ville undlade at udtale accenter, som de ikke har styr på... af samme årsag bliver man lidt små-irriteret på Assad.

Ulla Dahlbom
Ulla Dahlbomje podelio/la utisakпре 10 месеци
👎Možete propustiti

Ærgerligt at persongalleriet er unuancerede skabelonfigurer og at vennerne fra afd. Q udvikler sig så lidt. Med så overfladiske persontegninger, så skal krimiplottet bære historien og det gør det desværre heller ikke. 😕

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Selfies, Jussi Adler-Olsen
Selfies
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)