Christian Geo Heltboe

Hva' så nu?

Slušajte u aplikaciji
En underholdende, livsbekræftende og rørende historie om at hage sig fast i livet og insistere på at være lykkelig.Komikeren Geo blev i 2012 erklæret rask efter at have haft kræft to gange – en kæmpe lettelse, der dog hurtigt blev afløst af spørgsmålet: Hva‘ så nu?Vejen tilbage til en almindelig hverdag har været lang og udfordrende. Geo sammenligner sig med bjergbestigeren, der minutiøst har planlagt, hvordan han når toppen, men ikke er forberedt på turen ned ad bjerget. Og det er netop på den krævende nedstigning, de alvorlige ulykker sker. I denne bog fortæller han hudløst ærligt om sine op- og nedture. Om kriser og kærlighed. Om angsten for kontroldatoer og den evige frygt for, at sygdommen kommer tilbage igen."Men så skete det, der ikke måtte ske. Jeg tabte min hue. Kun meget få mennesker som Effie, Christiane og min sygeplejerske havde fået lov til at beskue mit skaldede semi-dunede hoved, og nu stod jeg fuldstændig ufrivilligt og blamerede det for 150 mennesker." Geo om sin første optræden efter raskmeldingen.

Christian Geo Heltboe er født i 1975. Han er komiker, skuespiller, foredragsholder og journalist. I 2013 udgav han sin første bog, "Ikk‘ for sjov", hvor han fortalte om livet som kemopatient. I denne bog fortæller han om de første fem år efter raskmeldingen, hvor han fortsat var i kontrol.
3:59:22

Utisci

Steffen Ulstrup Trøjgaard Madsen
Steffen Ulstrup Trøjgaard Madsenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA

Geo er en fantastisk fortæller og det gælder også i denne bog

Dennis Stenbæk
Dennis Stenbækje podelio/la utisakпре 2 месеца

Oplysende og lidt overraskende

Malene Kraag Holm
Malene Kraag Holmje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA
💧Sentiš

Den rørte mig dybt. Den formår både at få smil, grin og en tåre frem. Fedt at han selv indlæser lydbogen.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Hva' så nu?, Christian Geo Heltboe
Hva' så nu?
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)