Hvis du finder ud af, hvem der snød mig, så skal jeg fortælle dig, hvad der skete den dag, din søn døde.

Det er beskeden, som kriminalreporter Henning Juul får fra den fængslede eks-gorilla og ejendomsspekulant Tore Pulli. Han er fængslet for drab, men hævder at være uskyldig dømt. Og nu vil han have Henning Juul til at finde den virkelige drabsmand.

Sandheden har aldrig været vigtigere for Henning Juul, og for at finde den må han bevæge sig langt ind i den uigennemtrængelige kriminelle verden i Oslo. Samtidig bliver Juul mere og mere i tvivl om Pullis skyld. Og da han finder tegn, der forbinder Tore Pulli med sin egen søns død, forstår han, at det er vigtigere end nogensinde, at han holder sig i live.

FANTOMSMERTE er andet bind i den ambitiøst anlagte serie om kriminalreporteren Henning Juul. Det er et stort forbryder­drama og et skridt videre mod løsningen af gåden om, hvem der dræbte Henning Juuls søn.

Henning Juul er klart i familie med Gunnar Staalesens Varg Veum og Jo Nesbøs Harry Hole: En traumatiseret og lidt luvslidt ridder på en ikke længere helt hvid hest. Men den norske variant af amerikansk vestkyst-hårdkogt har fået endnu en bemærkelsesværdig udøver
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

De 378 sider fastholder læseren med et jerngreb man ikke kan (og ganske enkelt heller ikke har lyst til at) slippe fri af. Flot arbejde!
Krimifan.dk ★★★★★
11:40:54
Izdavač
Modtryk

Ostale verzije

Fantomsmerte, Thomas Enger
Thomas Enger
Fantomsmerte
  • 339
  • 3
  • 17
  • 42
da
Knjige

Utisci

Mixshoppen
Mixshoppenje podelio/la utisakпре 8 месеци
👎Možete propustiti

Den kunne jeg ikke høre, meget dårligt indlæst. Taler for hurtigt når sætninger afsluttes

Ginie Finken
Ginie Finkenje podelio/la utisakпрошле године

fin serie

Gitte
Gitteje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Fantomsmerte, Thomas Enger
Fantomsmerte
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)