Anette Prehn,Kjeld Fredens

Coach dig selv

Slušajte u aplikaciji
Tramp nye stier

En coach og en hjerneforsker giver dig i denne bog recepten på, hvordan dit nytårsforsæt i år skal lykkedes: Det handler om at trampe nye stier i din hjerne!

Vaner udgør motorveje i hjernen. I stedet for at forsøge at slette de veje, vi vil af med, skal vi gå efter at opdyrke nye forbindelser. Det første er nemlig umuligt, mens det andet er let. Du skal trampe en ny sti og lade de gamle stier gro til stille og roligt, når de ikke er nyttige længere.

Du skal også opbygge evnen til at lære af dine succesfulde vaneændringer, af strukturen i dine gode vaner. Og så skal du i øvrigt vælge en metode, hvor du dels tager små skridt (for så bliver hjernen medspiller), dels hjælper dig med at fastholde proportionerne i din forandring.

Hvorfor skal man lære sig selvcoaching?

Forfatterne Anette Prehn og Kjeld Fredens har tre gode grunde til at lære selvcoaching:1. Du er sammen med dig selv hele tiden! Hører du til blandt flertallet – der har en benhård indre kritiker – vil det gøre en stor forskel at coache dig selv konstruktivt.2. Selv hvis du samarbejder med en coach omkring forandring i dit liv, og f.eks. har en times session hver 14. dag, har du stadig 335 timer alene i samme tidsrum. Her står og falder din succes med din evne til at være din egen bedste motivator og selvregulator.3. Stadigt flere oplever forventning om selvledelse i deres arbejde: At kunne planlægge, gennemføre og udvikle arbejdet selvstændigt – med virksomhedens mål og værdier for øje. Hvad enten du er en selvledende medarbejder, i en satellitfunktion, selvstændig eller leder et sted, hvor det er ”koldt på toppen”, er bogen her for dig

Forfatterne giver ikke ”hurtige fix” til forandring. De giver i stedet indsigt i hjernens spilleregler, så læseren kan tage højde for dem og tænke dem ind i sine kreative strategier. Man starter med at læse bogen og lave de enkle, kraftfulde øvelser.


9:20:48

Ostale verzije

Utisci

Jens Hou
Jens Houje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Virkelig god bog med en smart inddeling i kategorier. Jeg kan virkelig godt lide slutningen hvor alt bliver opsummeret med eksempler fra hverdagen. Helt klart en læseoplevelse/lytteoplevelse værd. 😁

Benedicte Møller
Benedicte Møllerje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Anne Vejby Jakobsen
Anne Vejby Jakobsenje podelio/la utisakпре 4 месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Coach dig selv, Anette Prehn, Kjeld Fredens
Coach dig selv
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)