Tilbederen, Charlotte Link
da
Audio
Charlotte Link

Tilbederen

Slušajte u aplikaciji
15:25:10
  • 🎯1
  • 🌴1
  • 🚀1
Fyrreårige Leona Dorns tilværelse bryder næsten sammen, da hun ved en tragisk tilfældighed bliver vidne til en ung kvindes selvmord, og da hendes mand forlader hende for en anden kvinde.

Alt tegner således sort for Leona, indtil hun møder den sympatiske Robert Jablonski. Robert er tilsyneladende den perfekte mand, og Leonas familie og venner døber ham hurtigt ”tilbederen”. Men under overfladen lurer tragedien. En ung kvinde er fundet brutalt myrdet nær sit barndomshjem, og Leona bliver pludselig draget ind i en række dramatiske begivenheder, der viser sig at trække uhyggelige tråde til hendes eget liv. Snart må hun mønstre al sin kraft og beslutsomhed, hvis hun skal gøre sig håb om at slippe ud af situationen med livet i behold.a

Tilbederen er en uhyggelig og nervepirrende roman om, hvordan kærlighed kan udvikle sig til sand rædsel.

Tilbederen er et fedt, psykologisk gys, som leger ”katten og musen” med det menneskelige sind. Man er simpelthen nødt til at læse bogen i en weekend, hvor man har god tid. For når man først er kommet i gang, kan man ikke lægge bogen fra sig før sidste side er læst. Jeg vil især anbefale bogen til kvinder med hang til intens spænding og interesse i den psykologiske leg med det menneskelige sind. Og som godt kan lide den lille kriblen ned ad ryggen, som man nogle gange mærker når der står én og kigger på en, uden man ved det. Litteratursiden
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
  • 🎯Vredna čitanja1
  • 🌴Knjiga za plažu1
  • 🚀Čita se u jednom dahu1
Prijavite se ili se registrujte

Meget spændende. Skør/sindssyg af kærlighed. Fx Slå ihjel pga folk kommer i vejen for ens plan og derefter gå hjem og spise aftensmad, og grine og hygge. Fuldstændig uberørt. God bog og fantastisk god oplæser.

👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Det er virkelig en god bog som man skal give sig selv til at lytte eller læse.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Tilbederen, Charlotte Link
Tilbederen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)