Conn Iggulden

Fjendeland: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 2

Slušajte u aplikaciji
"Fjendeland er andet bind i Conn Igguldens ambitiøse og dramatiske fembindsværk om den mongolske fyrste Djengis Khan og hans efterkommere. Et familiedynasti, som i 1200-tallet skabte det største imperium, verden endnu har set. Fra Stillehavet i øst til Donau i vest. Temüdjin fra Ulvenes klan er nu udråbt til Djengis Khan, verdens hersker, og hans mission er klar: De krigeriske stammeklaner i det vidtstrakte mongolske rige skal forenes til ét nyt rige, én ny samlet nation. Kun samlet kan steppefolket knække det kinesiske kejserdømme, som igennem mere end 1000 år har splittet dem.

Fjendeland er en overbevisende, dramatisk og farverig, historisk fortælling om en af verdenshistoriens største erobrere Djengis Khan, som efter sigende havde følgende enkle livsholdning: Lykke er at undertvinge oprørere og besejre og udslette sine fjender, tage al deres ejendom, få deres undergivne til at jamre, få tårerne til at løbe ned ad deres ansigt, at ride deres bedste vallakker, at bruge deres kvinders liv og navle som seng, at kysse dem og suge sødmen af deres røde læber.

Lydbogen er indlæst af Torsten Adler."
16:23:12
Prevodilac
Mich Vraa

Utisci

Nikolai Helmersen
Nikolai Helmersenje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

En værdig efterfølger, bogen er super godt skrevet og indlæseren er en god fortæller. Selvom fokus glider ligeså langsomt mere over på Djengis efterfølgere gør det bestemt ikke bogen dårligere end sin forgænger, da der er så meget at fortælle også efter Djengis tid.

Søren Axel Lund
Søren Axel Lundje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Søren Tønnes Bang
Søren Tønnes Bangje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Fjendeland: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 2, Conn Iggulden
Fjendeland: Djengis Khan - Historiens største erobrer - Bind 2
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)