Mariette Lindstein

Sekten på Tågeøen

Slušajte u aplikaciji
På en tåget og stormomsust ø i den svenske skærgård har en new age-bevægelse slået sig ned på herregården ViaTerra. Den karismatiske leder Franz Oswald samler sine tilhængere under mottoet ”Vi vandrer jordens vej” og budskabet om, at verden er ude af balance og stress og giftstoffer ved at ødelægge menneskeheden.

Sofia Bauman har lige afsluttet sine universitetsstudier og bliver fascineret af Oswalds lære. Hun spiser økologisk, kobler af fra verdens larm og genfinder kontakten med naturen på øen. Hun bliver så tryllebundet, at hun tager imod Oswalds tilbud om et job og om at slå sig ned iblandt dem.

Da sommeren går på hæld, og efterårstågen sænker sig over øen, får Sofia en snigende fornemmelse af at være blevet draget ind i en sekt. Flere og flere forskelle mellem bevægelsens ansigt udadtil og Oswalds hensigter går op for hende. Pludselig er der sat elektrisk hegn og alarmer op omkring sektens ejendom, og vejen tilbage til et normalt liv viser sig at være forvandlet til et mareridt.

Sekten på Tågeøen er første bind i den svenske forfatter Mariette Lindsteins bestseller-spændingstrilogi om ViaTerra. Serien bygger på forfatterens egen flugt fra Scientology.
14:13:47
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Signe Lyng

Ostale verzije

Sekten på Tågeøen, Mariette Lindstein

Utisci

Jens Ove Hørup
Jens Ove Hørupje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
💀Jeziva
🔮Kompleksna
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

Flere hendes bøger

Anders Ulrik Uhl Pedersen
Anders Ulrik Uhl Pedersenje podelio/la utisakпре 7 дана
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Spændende, så siger jeg ikke mere. Ingen spoilere her

Gar-Tek Transportmateriel A/S
Gar-Tek Transportmateriel A/Sje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja

Spændende/anderledes

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Sekten på Tågeøen, Mariette Lindstein
Sekten på Tågeøen
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)