Sankja, Zakhar Prilepin
da
Zakhar Prilepin

Sankja

unavailable
Russisk kultroman fra 2006 Sankja er en roman om oprør, om forræderi, om kærlighed og kynisme, om politisk radikalisering og om en tabt fortid og perspektivløs fremtid.

Sankja er ”Vor tids helt”, medlem af en militant systemkritisk gruppering i nullernes Rusland. Han er besat af retfærdighedsfølelse og forbitrelse, han afskyr den politiske løgn og fortvivles ved tanken om sin mors elendige tilværelse. Hærværk og optøjer i Moskva, smadrede butikker, afbrændte biler, flugt fra sikkerhedspolitiet, mord på en dommer i Riga, politivold og fornedrelse, alt får fatale følger.

Mændene i hans fars generation har drukket sig ihjel. Sankja ser det som et resultat af en forkert udvikling, han vil et andet Rusland, det rigtige Rusland, hvor der er plads til mennesket, det Rusland han husker fra sin barndom, ude på landet hos bedsteforældrene. Rødderne er kappet, nutiden er rådden og kampen for fremtiden kan kun ske med rå midler.

Romanen Sankja spiller på hele registret, og Zakhar Prilepin står med sin erfaring fra arbejdet i politiets specialstyrke og som medlem af en national-bolsjevikisk oppositionsgruppe på begge sider af afspærringen.

Copyright © Zakhar Prilepin
Oversat af Helle Dalgaard

unge, oprør, systemkritik, oppositionsgrupper, Moskva, Rusland, 2000-2009
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
12:05:58
Izdavač
Lytteratur

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Sankja, Zakhar Prilepin
Sankja
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)