Kirsten Thorup

Indtil vanvid, indtil døden

Slušajte u aplikaciji
Efteråret 1942. Et overfyldt tog bevæger sig ned gennem  det mørklagte Tyskland. Med om bord er den unge danske kvinde Harriet, som har efterladt sine to små sønner på et børnehjem i Ålsgårde og nu er på vej mod München. Hendes mand, Gerhard, er blevet skudt ned over Østfronten, hvor han kæmpede på tysk side mod kommunismen, og midt i sorgen brænder Harriet efter at handle, konfrontere sig med krigen, bidrage med noget.

I München indkvarterer hun sig hos Gerhards tyske officerskollega Klaus og hans danske kone, Gudrun. Klaus er generalløjtnant i Luftwaffe, og ægteparret tilhører den nazistiske overklasse. I deres pragtvilla flyder sherryen, og interiøret er som i en hollywoodfilm. Men snart begynder de fornemme kulisser at slå revner, og en grusom virkelighed træder frem.

Kirsten Thorups INDTIL VANVID, INDTIL DØDEN er en roman om kærlighedens og krigens galskab. Et portræt af en kvinde, som for enhver pris vil være loyal mod sin mand, men insisterer på at forholde sig neutral til nazismen – alt imens vold, angst og modstand spreder sig på den indre front: kvindernes og børnenes krig.
15:31:12
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Indtil vanvid, indtil døden, Kirsten Thorup

Utisci

JM
JMje podelio/la utisakпрекјуче

Lyder spændende, men jeg kan ikke blive fanget af den

Betina
Betinaje podelio/la utisakпрошлог месеца

Gav op. God fortæller. Spændende historie epoke/vinkel at belyse. Jeg syntes Harriets selvopfattelse som Ollerup-pige er en spændende vinkel men selve dialoger mellem personerne og historien halter gevaldigt. Det er så ærgerligt : den starter så godt men godt halvvejs må jeg give op på haltende - hullede - overfladiske fortællestil

Jens Ove Hørup
Jens Ove Hørupje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

En af hendes bedste.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Indtil vanvid, indtil døden, Kirsten Thorup
Indtil vanvid, indtil døden
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)