Morsian vastoin tahtoaan, Barbara Cartland
fi
Audio
Barbara Cartland

Morsian vastoin tahtoaan

Slušajte u aplikaciji
Alusta alkaen kyse on vain sopimuksesta. Varia saa suuren summan rahaa ja ihania vaatteita voidakseen esiintyä Sir Edwardin hemmotellun Ian-pojan morsiamena Ranskassa.
Ian ei ole ollenkaan ihastunut järjestelyyn, koska hänen on oltava erossa ihastuttavasta tyttöystävästään Laureenista. Varian mielestä kaikki on vain jännittävää seikkailua huolimatta siitä, että hänen oli pidettävä sormessaan sellaisen miehen kihlasormusta, jonka kanssa hän ei koskaan tulisi menemään naimisiin.

Mutta Varia ei ottanut huomioon komeaa ranskalaista Pierreä, joka hurmaa hänet romanttisilla ja suloisilla rakkauden sanoilla - ja vielä vähemmän Ianin reaktiota, kun hän saa selville Varian salaiset tapaamiset Pierren kanssa... 


Barbara Cartland (1901-2000) on vuosisadan kaikkein tuotteliain kirjailija. Meillä on yli 650 Cartlandin kirjoittamaa romanttista romaania. Hänen kirjojaan on käännetty 38 kielelle, ja niitä on myyty yli miljardi kappaletta. Ei voi enää olla epäilystäkään siitä, että Barbara Cartland on yksi maailman suurimmista romantikoista.
7:26:11
Izdavač
Saga Egmont
Prevodilac
Maire Nopanen

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Morsian vastoin tahtoaan, Barbara Cartland
Morsian vastoin tahtoaan
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)