John Flanagan

Skyggens lærling 1 - Gorlans ruiner

Slušajte u aplikaciji
Fantasy-serie, som udspilles i et middelalderligt univers. Will kommer som 15 årig i lære hos Skyggen, som arbejder i det skjulte for kongens efterretningstjeneste. For at klare opgaverne og bekæmpe de onde kræfter, som truer kongen, kræves mod, kløgt, hurtighed og snedighed. Følg Will og hans tro væbnere på deres mange farefulde eventyr.

Will har altid været lidt bange for dem. Rangerne. For de virker mystiske og gådefulde i deres mørke kapper. Og så har han hørt, at de kan gøre sig usynlige, når de selv vil.

15-årige Will kan ikke komme ind på ridderskolen, fordi han ikke er høj nok. I stedet bliver han tilbudt en læreplads hos Skyggen for at blive uddannet som ranger. Will har de egenskaber, der skal til, siger man. Han er hurtig, han kan bevæge sig lydløst, han kan klatre, og han er skarpsindig. Men han får også brug for at være modig. For Morgarath, herre over Regn- og Nattebjergene, er ved at samle sine frygtindgydende tropper til et angreb mod kongeriget. En kamp, som Will slet ikke har fantasi til at forestille sig, skal til at begynde.

…»Action-fantasy ... Bogen er afsindig spændende og kan varmt anbefales!« - DR, Troldspejlet
7:11:24
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Birgit Schlifer

Utisci

Karen
Karenje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA

Mega god

kris300788
kris300788je podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Lei Tehu
Lei Tehuje podelio/la utisakпре 3 месеца
🙈Ne drži pažnju

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Skyggens lærling 1 - Gorlans ruiner, John Flanagan
Skyggens lærling 1 - Gorlans ruiner
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)