David Garmark

Det fjerde menneske

Slušajte u aplikaciji
En mand vågner blodig i en kiste i Slovenien uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor nogen har skudt ham. Traumatiseret og fortumlet, går det op for ham, at nogen stadig er efter ham, og at han har gjort noget, der kan få alvorlige konsekvenser for menneskeheden.

Samtidig dybt nede og langt inde på det iskolde Antarktis-kontinent, hvor temperaturen sjældent kommer over 45 grader minus, bliver en ældgammel ondskab vakt til live efter tusindvis af år i dvale. Og snart befinder han sig i et kapløb sammen med højt specialiserede allierede og mod skrupelløse fjender for at finde sin identitet og rette op på skaden, han har gjort, før det bliver for sent.

"Det fjerde menneske" er første bind i en serie, der bygger på en meget bred vifte af videnskabelige retninger, konspirationsteorier og hightech. Fortællingen bruger aktivt virkelige hændelser og digter videre, så skellet mellem virkelighed og fiktion sløres.

En Jason Bourne-historie med realistiske tvists og troværdige handlingsmønstre. Et skarpt indspark på thriller/action-scenen, der efterlader læseren forpustet på den gode måde.

OM FORFATTEREN
David Garmark er født i København i 1972 og har arbejdet som skuespiller og lærer i mange år. "Det fjerde menneske" er hans anden roman. David Garmark har selv indlæst lydbogen.
7:27:33

Ostale verzije

Det fjerde menneske, David Garmark

Utisci

Lars Halskov Albrechtsen
Lars Halskov Albrechtsenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja

En super dansk roman (serie) absolut værd, at læse.
Jeg var rigtigt godt underholdt gennem hele bogen (bøgerne).
Rigtig god indlæser god til, at dramatiserer uden det går for vidt.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det fjerde menneske, David Garmark
Det fjerde menneske
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)