Guidede meditationer & afspændinger - Kort meditation (5 min), Trine Holt Arnsberg
da
Audio
Trine Holt Arnsberg

Guidede meditationer & afspændinger - Kort meditation (5 min)

Slušajte u aplikaciji
0:04:30
  • 👍1
Denne meditation kan bruges som en mikropause i din hverdag. Brug den, når du vil finde ud af, hvordan du har det lige nu og her. Du kan måske finde plads til den i løbet af din arbejdsdag, som overgang fra arbejde til fritid eller på et andet tidspunkt, hvor det passer bedst for dig, og hvor du trænger til ro og til at have opmærksomhed på din krop.

I denne podcast guider Trine Holt Arnsberg dig til mere ro og nærvær gennem seks praktiske meditationer, du sagtens kan lære. Der er både meditationer til når du blot har fem minutter, til at håndtere stress og til at falde til ro, og du kan høre dem igen og igen.

Trine Holt Arnsberg er psykomotorisk terapeut og mindfulnessinstruktør. Hun arbejder ud fra en holistisk sundhedsforståelse, og hendes tilgang er ressource- og helhedsorienteret. Hun beskæftiger sig meget med børn, bevægelse og afspænding.
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
414Slušalaca1Utisak
  • 👍Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
Theresa Quynh Tho Dinh
Theresa Quynh Tho Dinhje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Guidede meditationer & afspændinger - Kort meditation (5 min), Trine Holt Arnsberg
Guidede meditationer & afspændinger - Kort meditation (5 min)
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)