Conn Iggulden

Cæsar 5 - Guders blod

Slušajte u aplikaciji
Conn Iggulden er i dag en af Englands absolut bedst sælgende forfattere af historisk fiktion. Han debuterede og fik sit internationale gennembrud i 2003 med ROMS PORTE, der var første bind i værket om den romerske leder og hærfører Gajus Julius Cæsar. GUDERS BLOD er femte bind i denne bestsellerserie.

Julius Cæsar er blevet myrdet. En nation er i sorg. Hævnen bliver blodig. Roms store helt Cæsar er dræbt af sine nærmeste allierede. Men da de søger tilflugt i senatet indser de, at de har undervurderet en eneste mand: Cæsars adoptivsøn Octavian, en mand hvis navn vil give genlyd i historien.

Sammen med sin store rival Marcus Antonius skyr Octavian ingen midler i kampen for at hævne sin fars død og bringe retfærdighed til forræderne. Det største had nærer han til Brutus, Cæsars barndomsven og største allierede, som nu er de sammensvornes anfører. Mens byens borgere indtager Roms gader, tvinges forræderne til at se deres skæbne i øjnene. Nogle flygter fra byen, andre kan ikke undslippe folkets vrede. Ikke en eneste møder en naturlig død.

Lydbogen er indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen.
14:28:44
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Mich Vraa

Ostale verzije

Guders blod, Conn Iggulden

Utisci

Søren Axel Lund
Søren Axel Lundje podelio/la utisakпре 6 месеци

Fed

Morten Mathiasen
Morten Mathiasenje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Cæsar 5 - Guders blod, Conn Iggulden
Cæsar 5 - Guders blod
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)