David Lagercrantz

Jeg er Zlatan Ibrahimovic

Slušajte u aplikaciji
I " Jeg er Zlatan Ibrahimovic" fortæller Zlatan med egne ord om en barsk opvækst i Rosengård-kvarteret uden for Malmø. Om fædrene fra de fine dele af byen, der forsøger at få ham smidt ud af Malmö FF. Om kampen for at nå toppen af international fodbold. Fra den første hårde tid i Ajax, skiftet til Juventus, succesen i Italien og skandalen, der var ved at koste ham karrieren. Han fortæller om Inter og sejrene, om Mourinho, målene og de store stjerner. Han fortæller om kærligheden til Helena og børnene. Om livet uden for projektørlyset. Og så afslører han for første gang, hvad der skete med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans selvbiografi, fortalt til forfatteren David Lagercrantz, kommer vi bag facaderne i de store klubber og får et sjældent indblik i den absolutte topfodbold. For første gang får vi hele historien om Zlatan Ibrahimovic - hans egen historie.

Lydbogen er indlæst af Martin Greis
11:17:08
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Jeg er Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz

Utisci

Søren Frier
Søren Frierje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
💡Poučna

Karl-Max Hyldborg Sørensen
Karl-Max Hyldborg Sørensenje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja
😄HAHA

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Jeg er Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz
Jeg er Zlatan Ibrahimovic
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)