Anita Moorjani

Du er nok!

Slušajte u aplikaciji
Forfatteren Anita Moorjani døde næsten af lymfekræft, men da hendes organer var ved at sætte ud, fik hun en nærdødsoplevelse, hvor hun opnåede dyb indsigt i, hvorfor hun var blevet syg. Hun oplevede en ubeskrivelig kærlighed og vidste, at hun kunne vælge livet og sig selv, og at hun ville blive rask – og det gjorde hun mod alle odds.

Du er nok! handler om, hvad hun lærte af sin nærdødsoplevelse, nemlig at elske sig selv betingelsesløst og slippe frygt og bekymringer og følelsen af ikke at passe ind og høre til. I bogen guider hun læseren til at give slip på alle former for negative følelser og overbevisninger og nå frem til en oplevelse af at være nok og kende sit sande værd.

Det drejer sig bl.a. om at holde op med at føle sig som et offer for, hvad der sker i ens liv, og at bevidstgøre, hvad vi går rundt og tænker om os selv og andre. Når vi gør det kan vi ifølge Moorjani opleve himlen på jorden.

Bogen er yderst inspirerende læsning og vidner, som forfatterens første bog, At dø for at leve, om kærlighedens kraft og, at vi alle har en indre styrke og visdom, der gør det muligt at overvinde modgang i livet – og at mirakler er mulige.
6:56:11
Izdavača
Gyldendal, Borgen

Utisci

Kim Friemann
Kim Friemannje podelio/la utisakпре 2 године
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Fuldstændig vidunderlig lydbog. Dejligt budskab og jeg bliver glad helt ind i hjertet.

Vickie Herle Jürgensen
Vickie Herle Jürgensenje podelio/la utisakпре 10 месеци
👍Vredna čitanja

Den belyser værdien ved tiltrækningens kraft, og understøtter det videnskabelige i neurolingvistiske- alt det med Gud huer mig ikke.

Ingelise Hvam
Ingelise Hvamje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Alletiders bog 🙏 tak

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Du er nok!, Anita Moorjani
Du er nok!
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)