Det gyldne kompas, Philip Pullman
da
Audio
Philip Pullman

Det gyldne kompas

Slušajte u aplikaciji
13:17:01
  • 👍5
  • 🚀2
  • 🐼1
Første bind i Philip Pullmans spektakulære fantasy-trilogi om 'Det gyldne kompas'  - en klassiker inden for fantasylitteraturen, oversat til 39 sprog, som har tryllebundet millioner af børn og voksne over hele verden.Den nysgerrige og handlekraftige Lyra vokser op på Jordan-kollegiet i Oxford. Ved et tilfælde hvirvles hun ind i et storslået og indviklet drama fuldt af mysterier: Hvad er det, hendes onkel, Lord Asriel, har fundet på sin arktiske ekspedition? Hvad har den mystiske fru Coulter med Lord Asriels opdagelse at gøre? Og hvorfor forsvinder der igen børn fra Oxford?

Lyra begiver sig i Lord Asriels fodspor mod nord, hvor panserbjørnene vogter over deres uindtagelige fæstning, og hvor heksene suser gennem den isnende luft. Bag dem begynder en verden, som hidtil har været utilgængelig for mennesker...Pullman skriver om livets store temaer og dilemmaer, om kærligheden og døden, om venskab, troskab og ondskab, om tilværelsens dybere mening - med en dybde og en indlevelse, der ikke lader nogen læser uberørt.Pullmans trilogi har vundet utallige priser, inklusive Carnegie-medaljen, Guardian Fiction Prize, Whitbread Book of the Year samt 'børnenes Nobel-pris': Astrid Lindgren-prisen.Indlæst af Grete Tulinius, som er uddannet fra Statens Teaterskole i 1988. Udover arbejdet som skuespiller beskæftiger hun sig med speak til tv-programmer og oplæsning af litteratur til forskellige medier.

Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Hanna Lützen
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Det gyldne kompas, Philip Pullman
Det gyldne kompas, Philip Pullman
Slušajte u aplikaciji
339Slušalaca6Utisaka
  • 👍Vredna čitanja5
  • 🚀Čita se u jednom dahu2
  • 🐼Lagano štivo1
Prijavite se ili se registrujte
Jakob Klith Sørensen
Jakob Klith Sørensenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Episk

Siobhán Mullin
Siobhán Mullinje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

Louise Brodersen
Louise Brodersenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det gyldne kompas, Philip Pullman
Det gyldne kompas
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)