Rachel Joyce

Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd

Slušajte u aplikaciji
Da Harold Fry, pensionist og gift med Maureen, modtager et brev fra en tidligere og nu døende kollega Queenie, ved han ikke, at han har taget hul på sit livs rejse: En 800 km lang vandring til fods fra Devon i Sydengland til det sydlige til Berwick-upon-Tweed i nord.

Harold modtager Queenies brev ved morgenbordet. Hans hustru gennem 40 år, Maureen, kan godt huske Queenie, der var bogholder i det lille firma, hvor Harold var sælger, og hun har aldrig haft de to mistænkt for at have haft et forhold, så det er også med sindro, at hun modtager Harolds første opkald om, at han besluttet sig for at aflevere sit brev til hende personligt.

Hun venter ham dog hjem til tetid og bliver derfor både vred og urolig, da han ikke dukker op - og timer bliver til dage, der bliver til uger. Hans fravær får Maureen til at tænke over deres samliv, glæder og sorger, og gamle følelser vækkes til live igen.

På sin vej op gennem England har Harold også tid til at reflektere over sit liv med Maureen. Harold deler sin historie om brevet til Queenie med de mennesker han møder undervejs. Rygterne om hans færd spreder sig og antager hysteriske dimensioner, bl.a. bliver han en overgang fulgt på landsdækkende tv. Dette forårsager, at Harrold snart har en stor skare af følgesvende på sin rejse til Queenie.

Det skrev anmelderne om HAROLD FRYS USANDSYNLIGE PRILGRIMSFÆRD:

"Dygtig feelgoodroman" - Politiken

"Bogen er Rachel Joyces debutroman, og den er vældig godt skrevet... jeg knuselskede denne næsten for dejlige bog" Marianne Träff, Litteratursiden

10:43:58
Prevodilac
Charlotte Glahn

Utisci

Tina Riis Wildau
Tina Riis Wildauje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja

En virkelig dejlig roman.

Birgitte Kastebo Mathiesen
Birgitte Kastebo Mathiesenje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

Super bog 🤗og god oplæser

Lena Hinze Matthiesen
Lena Hinze Matthiesenje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

En af mine yndlingsbøger.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd, Rachel Joyce
Harold Frys usandsynlige pilgrimsfærd
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)