Aurora Rose Reynolds

Indtil November

Slušajte u aplikaciji
Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende.
November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige ind l han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer.
Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.

Aurora Rose Reynolds
NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER. Aurora er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over næsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alpha-mand, der elsker hende så meget som mændene i hendes bøger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for.
Når Aurora ikke skriver, så læser hun, eller går i biografen med sin mand. Ind imellem tager de på en weekendtur ud i det blå, eller hænger ud sammen med familien og vennerne: Hun holder af hverdagen og beundrer dens skønhed.
8:27:47
Prevodilac
Maria Bech

Ostale verzije

Indtil November, Aurora Rose Reynolds

Utisci

Mia Holm Bostrup
Mia Holm Bostrup je podelio/la utisakпре 2 месеца
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu
🐼Lagano štivo

Men alt for meget pladder erotik 🙄

Morten Lyngbye
Morten Lyngbyeje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🐼Lagano štivo

Røde kinder

Helle Laursen
Helle Laursenje podelio/la utisakпрошле године
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA
🐼Lagano štivo

Super sød og sexet kærligheds historie ♥️💕🥰love it ....💕dejlig oplæser 👍🥰en skam der ikke er flere af hendes bøger på dansk/ lydbog 😒☹️

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Indtil November, Aurora Rose Reynolds
Indtil November
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)