Lisa Holmfjord

Døden er kun et øjeblik

Slušajte u aplikaciji
Esther er flygtet fra sin voldelige mand, den respekterede læge Andreas, og er gået i skjul på et krisecenter. Hun drikker, har psykiske problemer og kommer dårligt ud af det med de andre kvinder. Og så frygter hun den dag, Andreas modtager skilsmissepapirerne, for hun ved, at han aldrig vil give slip på hende.

David er blevet fyret fra politiet og har slået sig ned som privatdetektiv. En kvinde fra den nordsjællandske overklasse opsøger ham med en opgave. Han undslår sig, indtil det går op for ham, at målet er en, han kender, én han har svigtet. Han begynder sin efterforskning, der leder ham omkring en kostskole og en gammel forgiftningssag. Imens finder kvinderne på krisecenteret ud af, at Esther er forsvundet.

DØDEN ER KUN ET ØJEBLIK er en psykologisk thriller om løgne, intriger og mænds vold mod kvinder.

Den er også Lisa Holmfjords debut som forfatter. Hun er uddannet socialrådgiver, er direktør for Dansk Kvindesamfunds Krisecentre og har beskæftiget sig indgående med ligestilling, menneskerettigheder og vold begået mod kvinder.
8:47:06
Izdavač
Gyldendal

Ostale verzije

Døden er kun et øjeblik, Lisa Holmfjord

Utisci

Magnus Væver Tordrup
Magnus Væver Tordrupje podelio/la utisakпре 15 дана
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Vildt spændende og fængende bog!

Susan Skallebæk
Susan Skallebækje podelio/la utisakпре 24 дана
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Bestemt værd at læse, meget opslugende & ikke til at ligge fra sig igen og så giver den en god indsigt i at være i et voldeligt forhold og hvorfor de ikke forlader disse mænd.

Daniella Izadi Siemsen
Daniella Izadi Siemsenje podelio/la utisakпре 24 дана
👍Vredna čitanja

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Døden er kun et øjeblik, Lisa Holmfjord
Døden er kun et øjeblik
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)