Gambar Dorian Abu-abu, Oscar Wilde
id
Oscar Wilde

Gambar Dorian Abu-abu

270 štampanih stranica
Dipun urmati kanthi sempurnane potret sing dicatet dhewek, dorian abu-abu muda ngandhakake yen gambar sing ana ing kanvas bisa umure lan ganti ing panggonan. Nalika kepengine dadi bener, potret dadi rahasia dheweke kaya dheweke ngetutake lintasan mudhun dekadensi lan kekejeman sing nilarake jejak kasebut mung ing gambar kang mudhun. Babagan Wilde sing ora bisa dilirepake babagan nyang-nyangan lan konsekuensi sing dicritakake kanthi ciri khas lan wit-witan sing tajem. Asilé iku novel sing kaya gurih lan kontroversial minangka penulis sing ora bisa ditrima.
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Pretraži na Googleu
Utisak
Dodaj na policu
0Čitalaca
0Polica za knjige
0Utisaka
0Citata

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)