bookmate game
da
Knjige
Soulaima Gourani

Mod til succes

  hmz1453je citiraoпре 5 година
  På et tidspunkt i 4. klasse fik min matematiklærer nok af mig. Han var sikkert velmenende, for han var ikke et ondt menneske. Han sagde: ”Soulaima, du bliver nødt til at skrue ned for dine ambitioner og forventninger til livet, for det kommer aldrig til at ske: Du er pige, du er mørk, og du hedder Soulaima. Det kommer aldrig til at gå godt.” Jeg slog mine bøger sammen og forlod klassen. Jeg gik hjem og sagde, at jeg havde samarbejdsproblemer med matematiklæreren, og at jeg ikke agtede at gå derhen igen.
  Christina Alessi Frederiksenje citiraoпре 2 године
  Kedsomhed og følelsen af ikke at være relevant slår os ihjel. Velfærden har skabt generationer af mennesker, som ikke tror på, at de kan holde til et arbejdsliv, eller ikke tror på deres egen kreativitet. De tænker på, hvilket job de kan få, i stedet for hvilket job de kan skabe, som jeg tidligere har været inde på.

  Faktisk tror jeg, at kedsomhed kan være meget farligere end stress! Det slår et menneske ihjel ikke at udnytte sit potentiale.
  Christina Alessi Frederiksenje citiraoпре 2 године
  Man kan sidde og vende og dreje alle mulige konsekvenser af det, man gør. Og alligevel kan man ikke indtænke alle potentielle scenarier. Man må tro på, at man kan håndtere det uventede. Jeg er overbevist om, at hvis man vil kunne se fuldkommen klart, før man beslutter sig, beslutter man sig aldrig – eller også gør man det for sent. Chancer kommer, og de skal gribes.
  Anni Ingeborg Molinje citiraoпре 3 године
  Du bør være i omgivelser, hvor du kan være dig selv, hvor det er let for dig at være, hvor du ikke skal slå knuder på dig selv, hvor du ikke skal presse dig selv ind i en påtaget rolle, og hvor dine kvaliteter bliver værdsat – det gælder både privat og professionelt.
  Christine Christensenje citiralaпре 4 године
  Der boede også to pædagoger hos os, men jeg har selv haft ansvaret for at stå op og passe min skole, så længe jeg kan huske.
  hmz1453je citiraoпре 5 година
  Jeg er lykkelig i momenter. Og jeg har i dag mange flere af de lykkelige momenter, end jeg havde tidligere. Jeg kan sidde og tude af lykke på et bibliotek i Boston. I to tredjedele af mit liv var det en lukket verden. Når jeg rydder op efter aftensmaden, lytter jeg til TED Talks og podcasts fra Harvard, og hvad ved jeg. Jeg bliver ved. Det er ikke kun, fordi jeg vil være den bedste eller skarpeste. Husk på, at de første 20 år af mit liv fik jeg nærmest ingen stimulering. Så bare giv mig noget til hjernen!
  hmz1453je citiraoпре 5 година
  Når dit peak kommer
  Rasmus Ankersen skriver blandt andet i sin bog Guldminerne om, at de fleste mennesker peaker på et eller andet tidspunkt, tidligt eller sent. Peaker man tidligt, er der nemlig fare for, at man hviler på laurbærrene. Klassens flotte pige bliver måske ikke rigtig til noget, fordi hun har haft medvind og solet sig i andres opmærksomhed og beundring. Hun har ikke skullet udholde noget.
  hmz1453je citiraoпре 5 година
  Min pointe til pigerne er, at de skal lade være med at stræbe efter at være klassens populære pige – hvis de nu ikke er det. Lad være med at rende efter de smarte piger som en sulten hund, og lad være med at jagte de fyre, der ikke vil have dig. Køb nogle bøger, og bliv en stor succes.
  hmz1453je citiraoпре 5 година
  Jeg vil hellere bruge penge på rejser, uddannelse og bøger. Har du gjort dig overvejelser om, hvor stort dit investerings-budget skal være, og hvad du er parat til at undvære for at komme derhen, hvor du vil? Har du tænkt over, hvordan din påklædning eller udsmykning påvirker folks opfattelse af dig? Og er du helt indstillet på deres reaktion?
  hmz1453je citiraoпре 5 година
  Alle kan forstå, at en elitesportsmand skal træne hårdt, spise sundt og gå tidligt i seng før en stor kamp
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)