Petualangan saka Tom Sawyer, Mark Twain
id
Mark Twain

Petualangan saka Tom Sawyer

250 štampanih stranica
Ing pinggir Kali Mississippi, tom sawyer lan kanca-kanca ngupayakake petualangan ing saben-saben.
Banjur siji malam kepungkur ing kuburan padha nliti sawijining pembunuhan. Anak lanang nggawe sumpah getih ora bakal ngandhani rahasia kasebut, lan dheweke bisa mlaku dadi bajak laut kanggo nggoleki harta karun sing didhelikake. Nanging nalika Tom ditangkap ing guwa, dheweke bisa lolos tanpa kacilakan?
Da biste čitali ovu knjigu otpremite EPUB ili FB2 datoteku na Bookmate. Kako da otpremim knjigu?
Pretraži na Googleu
Utisak
Dodaj na policu
0Čitalaca
0Polica za knjige
0Utisaka
0Citata

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)