Knjige na polici za knjige „Ugens bog“ koju je napravio/la Bookmate

Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 6 месеци
Let gang på jorden og Letsindighedens gave er de første to bind i Agnes Henningsens erindringsværk, som nu udkommer samlet i én bog i Gyldendals nye klassikerserie. Her fortæller Agnes Henningsen med en forførende blanding af boblende lethed og litterær kraft om sin barndom og ungdom.
Registrujte se ili se prijavite da biste komentarisali
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпрекјуче
Edgar Meos er en historisk karakter, som levede i Estland under skiftende identiteter, og som arbejdede for intet mindre end fem forskellige efterretningstjenester, herunder nazisterne og KGB. I forbindelse med sin research til romanen RENSELSE stødte Sofi Oksanen på denne gådefulde person. Hvordan kunne han opretholde sine løgne? Hvad kom han fra? Havde han en familie? Vidste hans kone, hvem han egentlig var?
Da duerne forsvandt, Sofi Oksanen
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 9 дана
En eventyrlig og uforglemmelig fortælling om kærlighed, loyalitet og mod. Den frigjorte Nadia og den blide, indadvendte Saeed mødes i et land, der i stigende grad præges af konflikt. Mens de forelsker sig, eskalerer volden dag for dag, og pludselig står Saeed og Nadia over for en livsomvæltende beslutning — og en lang rejse — da gådefulde døre begynder at dukke op rundt omkring i verden. Det bliver starten på en magisk kærlighedshistorie om flugt.
Exit West, Mohsin Hamid
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 16 дана
En stort anlagt fortælling om den rige og kulturelt betydningsfulde norske slægt Bohre, som følges fra optakten til 2. verdenskrig.

Beretningen om slægtens kærlighedseventyr og magtkampe er indlejret i en utrolig rammefortælling, som begynder i Den Kinesiske Føderation år 4000 e.Kr. Den vestlige civilisation er for længst gået under i krige og klimakatastrofer og overbefolkning.
Slægters gang, Jan Kjærstad
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 23 дана
Christopher Banks vokser op i Shanghai i begyndelsen af det tyvende århundrede. Da Christopher endnu er barn, forsvinder først hans far, som er indblandet i opiumshandel, og siden også hans mor sporløst. Christopher sendes som forældreløs til sin tante i London, hvor han vokser op og bliver uddannet på Cambridge. Senere bliver han detektiv.
I 1937 beslutter han sig for at rejse tilbage til det krigshærgede Shanghai for endelig at finde ud af, hvad der i sin tid skete under hans forældres mystiske forsvinden.
Vi forældreløse, Kazuo Ishiguro
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпрошлог месеца
Kan man måle et menneskes følelsesmæssige ståsted? Kan man skabe det perfekte kærlighedsforhold? Behøver smerte eksistere?
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпрошлог месеца
Dette er Yu Huas hovedværk. Det er beretningen om Song Gang og Glatskalle Li, om hvordan de blev brødre og om deres respektive skæbner.
Brødre, Yu Hua
Yu Hua
Brødre
 • 60
 • 30
 • 2
 • 10
da
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпрошлог месеца
På en kirkegård midt i Delhi ruller en kvinde et tyndslidt persisk tæppe ud mellem to gravsten. På et asfalteret fortov dukker et nyfødt spædbarn pludselig op ud af det blå. I en tilsneet dal skriver en sørgende far et brev til sin femårige datter og fortæller om alle de mennesker, der deltog i hendes begravelse. I en lejlighed i en boligblok sidder en kvinde alene og ryger og læser i sine gamle notesbøger. Og i et nedslidt pensionat sover to mennesker, som har elsket hinanden hele livet, tæt omslynget, som havde de lige mødt hinanden.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 2 месеца
E ungt par med et lille barn lejer kort før jul et afsidesliggende feriehus i bjergene. Meningen er, at de skal nyde højtiden i de dejlig omgivelser, men opholdet udvikler sig til noget helt andet.
Du skulle være gået, Daniel Kehlmann
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 2 месеца
Romanen begynder i Brooklyn et forår hvor en ung, dansk praktikant møder kunstneren og matematikeren Ana Ivan. Ana er opvokset i Rumænien i tiden op til Ceausescus fald i 1989, og hendes livshistorie indeholder en dramatisk og afgørende begivenhed.
Forestillinger om Ana Ivan, Mikkel Rosengaard
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 3 месеца
Om at være hjemløs i sin egen familie, om at finde sig selv i en ny sammenhæng og holde op med at flygte fra livet. Det er en stor og mangesporet fortælling om familie, kærlighed og identitet.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 3 месеца
Camp Chippewa, 1962. Nelson Doughty på 13 er lidt af en outsider, men et af hans faste holdepunkter er den årlige spejderlejr. Dette er er noget helt særligt, for det bliver begyndelsen på et forsigtigt venskab med lejrens populære dreng, Jonathan.
Mænds hjerter, Nickolas Butler
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 3 месеца
"En enestående historie, som ubesværet blander et svimlende historisk udsyn med psykologisk indsigt og lader Serge Carrefax bliver et menneskeligt brændpunkt for det tyvende århundredes spirende modernitet."
C, Tom McCarthy
Tom McCarthy
C
 • 30
 • 4
 • 4
da
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 3 месеца
Amos, Mississippi, er en stille lille by på mindre end 100 sjæle, og Silas Jones er den eneste til at opretholde lov og orden i distriktet. Den sidste gang, der skete noget ophidsende her, var for tyve år siden, hvor en teenagepige forsvandt på en date med Larry Ott, som dengang var Silas’ barndomsven.
Pukkelryg Pukkelryg, Tom Franklin
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 4 месеца
På en strand under Krebsens vendekreds vandrer unge drenge rundt og udfører services der er afledt af solen, mens de konspirerer om hvordan de kan løsrive sig fra dens magt. I København misser en IT-konsulent sit arbejdsmøde og lader sig i stedet forføre af en bleg, ung mand der indvier ham i derivathandlen, en spøgelsesøkonomi der har overtaget den finansielle styring. En gammel mand i sorg forelsker sig i en fremmed genstand i ørkenen; mens hans kone er til koncert i Las Vegas forsøger han at forene sig med den. I noget man kunne kalde London prøver tre mennesker på at være en familie, men presses af afhængighed, økonomi og det barn der er på vej.
Efter solen, Jonas Eika
Jonas Eika
Efter solen
 • 321
 • 131
 • 2
 • 31
da
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 4 месеца
Kaya efterlader sine to børn hos sin eksmand og hans kæreste og rejser til Pattaya i Thailand. Kaya bærer på en hemmelighed, en sorg. Kayas morfar er pensioneret luftkaptajn og har boet i Thailand i tredive år; i et hus i Bangkok med en seks mand stor husholdning. Nu er huset erstattet med en lejlighed i Pattaya. De ansatte er fyret. Undtagen kvinden Mali.

I en by, hvor alt er til salg, vågner Kaya. Hun higer efter at slippe af med følelsen af at svigte og blive svigtet. Her er barer, massage, sex; alt kan købes. Sælges. Alt er en mulighed.
På træk, Kamilla Hega Holst
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 4 месеца
Benhård kriminalroman og poetisk kærlighedshistorie på samme tid. Det er historien om, hvad den enkelte er i stand til, og hvor langt vi er villige til at gå for hinanden.
Healeren, Antti Tuomainen
Antti Tuomainen
Healeren
 • 174
 • 13
 • 1
 • 27
da
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 4 месеца
En lærer på en kostskole er besat af historien om spøgelset Celestine. Med sig har hun sin nedtrykte kæreste Kim, bag sig en opvækst i en række sammenbragte familier. Som barn var hun skilsmissens sted, men nu lægger hun ansigt til et spøgelse. Kærligheden er blevet et arbejde. Hun går rundt på skolen om natten i en hvid kjole.
Celestine, Olga Ravn
Olga Ravn
Celestine
 • 79
 • 4
 • 19
da
Knjige
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 4 месеца
Carvers noveller handler tit om mennesker, der lever på de yderste ressourcer, tit på flugt fra svigt og ulykke i fortiden, med problemer med alkohol, med hemmeligheder, med truslen om nye ulykker hængende over hovedet, en fornemmelse, der kun kan dulmes med stimulanser, hvis virkning alt for nemt kan tage magten fra personerne.
Her hvor jeg ringer fra, Raymond Carver
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 5 месеци
»Urmageren i Filigree Street« tager læseren med på en uventet rejse gennem Victoriatidens London og til et Japan, hvor dønningerne efter borgerkrigen truer de gamle traditioner. Den blander historiske begivenheder med fantastiske hændelser og åbner døren til en gådefuld, fremmed fortid.
Urmageren i Filigree Street, Natasha Pulley
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeUgens bogпре 5 месеци
Barndommens somre var fulde af magi og endeløse dage — men sorgløse var de ikke. Børnene var dagligt i timevis overladt til sig selv, for hver eftermiddag var der “udetid”, hvor børn ikke var velkomne i huset, fordi far skulle have ro. I disse voksenløse timer blev der eksperimenteret med mangt og meget, men først og fremmest med magt.
Et velsignet barn, Linn Ullmann
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)