40Knjiga56Pratilaca

Knjige na polici za knjige „Kærlighed, sex og parforhold“ koju je napravio/la Saga Egmont

Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
Med udgangspunkt i syv interviews forsøger Birgit Erup i sin bog «Alene – en måde at leve på" at se på og gøre op med myterne og vanetænkningen om at bo og leve alene. Tværtimod viser Erup, hvordan valget om at leve alene ikke nødvendigvis har noget med ensomhed at gøre, og at man sagtens kan fylde sit liv med kvalitet og glæde.
Registrujte se ili se prijavite da biste komentarisali
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 2 године
RECEPTEN PÅ LYKKE 2.0 handler om at få endnu mere glæde, lykke og trivsel i dit liv. Med afsæt i ny og essentiel viden vendes spørgsmålene: Findes der en recept på lykke og trivsel, og hvad består den i givet fald af? Er recepten en anden i krisetider med usikkerhed, fortvivlelse og frygt end i tider med indre ro og samfundsmæssig stabilitet?

De korte svar på disse spørgsmål er: Ja, der findes en recept på lykke og trivsel – om end denne recept er unik for hver enkelt af os og hurtigt kan ændre sig over tid, præcis som det er tilfældet med vores levevilkår og livsbetingelser. Og ja, recepten er en anden i krisetider, hvor det kan være svært at få fod på livet. Det er baggrunden for, at denne bog har fået titlen RECEPTEN PÅ LYKKE 2.0 – for det er tid til at forstå og leve i verden på nye måder.

"Som læser får du viden og værktøjer til at forstå og forklare lykke og en lang række konkrete metoder til at handle dig til et lykkeligere liv. Måske endnu vigtigere introducerer bogen læseren til emner, som hidtil ikke har fået lige så meget opmærksomhed inden for den positive psykologi. Det drejer sig bl.a. om at finde mening, blomstre i modgang og finde tro og håb i en svær tid eller midt i en sorg – temaer, der er højaktuelle i den tid, vi lever i". – Ebbe Lavendt, sundhedspsykolog og Master of Applied Positive Psychology

"RECEPTEN PÅ LYKKE 2.0 fik mig til at hoppe af glæde indvendigt! Bogen er sprængfyldt med vitaliserende Jesper-sprælskhed og med mentale vitaminer, vi alle har brug for, særligt i krisetider, hvor såvel den individuelle som den kollektive lykke er udfordret. Bogen er baseret på nyeste forskning inddragende positiv psykologi samt eksistentielle, filosofiske, humanistiske og ikke mindst sundhedsmæssige perspektiver – og er vigtig læsning for så mange mennesker, hvis ikke os alle."

– Helle Trankjær, praktiserende læge
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 2 године
JA, JALOUSI ER EN DEL AF LIVET!

At være jaloux er pinefuldt og stadig et stort tabu. Følelsen findes i de fleste forhold og kan ødelægge rigtig meget, hvis den får lov. Men sådan behøver det ikke være.

Denne brugsbog giver dig:

• indsigt i jalousien i alle dens varianter

• forslag til måder at rumme og håndtere jalousi på

• idéer til hvordan du kan vende den svære følelse til noget positivt.

I bogen finder du også førstehjælp ved akut jalousi og trædesten til dig med en jaloux partner.

Dette er brugsbogen, som klæder dig på til at leve med jalousi, ikke bare overleve.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 2 године
Vi lever i en tid, hvor det at føle lyst har fået vanskeligere kår. En stresset hverdag og vores alt for høje forventninger til os selv og hinanden blokerer for den lystfølelse, vi alle stræber efter. I denne bog præsenterer læge og parterapeut Jesper Bay-Hansen en række konkrete redskaber, der vil fyre op under både vores livslyst og den erotiske lyst, og guider med 13 lystvækkere læseren til et liv med mere lyst og glæde.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
‘Kvart i sex’ er et sjovt og seriøst sex-udviklingsprogram for voksne. Du kan forvente kort og kontant snak om det vi alle oplever og kender til, når det kommer til sex, kærlighed og parforhold - også det (og især det), der er svært og gør ondt. De to uddannede og praktiserende sexologer Amanda Lagoni og Asgerbo deler ud af deres viden og praksiserfaring, og giver dig konkrete redskaber og råd til et bedre sexliv. Og alt dette på bare et kvarter!
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
Den første forelskelse er styret af hormoner, glæde og fysisk tiltrækning. Men når den er slut, og et parforhold skal bygges op, kræver det indimellem arbejde og overvejelser for, at forholdet skal fungere for begge parter. Hvordan er man en god kæreste samtidig med, at man holder fast i sig selv og bliver elsket for den, man er?

Sexolog og parterapeut Else Iselings bog ”A/S Kærester” rådgiver kærester om, hvordan man får talt om selv de sværeste ting, hvordan man er ansvarlig over for både sig selv og sin partner, og hvad der i det hele taget skal til for, at man kan trives i et parforhold som samarbejdspartnere.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
Sexolog og psykoterapeut Maria Marcus guider dig igennem kontaktannoncernes til tider indviklede univers. Bogen er praktisk og underholdende både for dem, der overvejer at indrykke eller svare på en annonce, og for dem, der bare interesserer sig for kontaktannoncernes univers.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
Læge og brevkasseredaktør Jannie Helle har, baseret på sine mange års erfaringer med emnet, samlet en række emner om den svære kærlighed. Hun giver her sit bud på, hvordan man i parforholdet håndterer forelskelse, jalousi og kærlighedslivet med småbørn og kommer blandt andet ind på lange ægteskaber, utroskab, erotiske fantasier, ulyst , flirt og selvværd.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
En bog til alle par, der ønsker at styrke kommunikationen i parforholdet.

Mange par har problemer med at kommunikere og forstå hinandens behov i forholdet. Læs og prøv kræfter med parterapeutens forslag til, hvordan I genskaber den kærlige kontakt og kommunikation, det hele startede med.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
HVAD ALLE BØR VIDE OM MÆND giver dig svar på mange af de spørgsmål om krop, kærlighed og sex, der kan opstå i løbet af et helt mandeliv - eller i livet med en mand. Du kan blandt andet læse om mandens kønsdele, normalstørrelser, kroppens genitale funktioner og reaktioner, erogene zoner, stødteknikker, orgasmer, rejsningsbesvær og hvofor bækkenbundstræning også er godt for mænd. Desuden får du masser af hands on-råd til et bedre kærligheds- og sexliv.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
”Overlev i parforhold” indeholder en række øvelser og teknikker, der kan hjælpe med at løse grundlæggende behov og konflikter i et parforhold. Forfatter Henrik Krag forklarer, hvordan kærlig forståelse og accept af begge parters behov kan skabe vejen ud af problemer og misforståelser.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
Er dit parforhold præget af op- og nedture, og oplever du, at mållinjen for lykke konstant flytter sig uden for din rækkevidde?

Er din partners tanker og følelser sort-hvide, og ser han sig selv som den, der altid har ret, selvom det er på bekostning af dig?

Behandler han dig skiftevis som prinsesse eller fjende? Og føler du dig ofte forvirret over, at du oplever jeres parforhold markant anderledes, end han gør? Så lever du sandsynligvis i et forhold med en narcissistisk mand.

I 'Han elsker mig, han elsker mig ikke' tager psykoterapeut Christina Copty dig i hånden, og guider dig igennem faldgruberne i det narcissistiske parforhold, og giver dig indblik i den narcissistiske mands tanker og følelser, så du kan navigere i de modstridende signaler, du modtager.

Du får indsigt i narcissistens opvækst, og hvad der motiverer ham, og du lærer hvilke kampe, der er værd at tage, og hvilke, der på forhånd er tabte. Igennem hele bogen får du også redskaber og gode råd . Og ikke mindst en forklaring på, hvad det er, der gør, at du falder for denne type mand.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
De fleste par oplever, at parforholdet på et eller andet tidspunkt går i sejtræk, at man pludselig ikke kan huske, hvorfor man en gang var så fascineret af sin partner. Irritationen indfinder sig, man begynder at hakke på hinanden og nærværet, intimiteten og lysten til at forstå hinanden forsvinder langsomt.

Psykologerne Kirsten Seidenfaden og Piet Draiby er her kommet med en banebrydende bog, som har skabt fantastiske resultater for tusindvis af danske par - både dem, der allerede var i krise og dem, der bare trængte til at støve parforholdet lidt af.
Saga Egmontje dodao audio-knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 5 година
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
Hvorfor er følelsen misundelse så forbudt, at vi sjældent kalder den ved dens rette navn, men i stedet bruger omskrivninger, som vi kender det fra f.eks. Janteloven?
Misundelse er nok den mest skamfulde følelse, vi kender – og med rette. For den, vi er misundelig på, har noget, vi gerne vil have, og det får os til at hade den anden og føle os mindreværdige. En følelse vi bruger mange kræfter på at fortrænge. Misundelse kan findes i alle relationer. Familierne går ikke fri. Selv forældre misunder ikke så sjældent børn deres evner og muligheder.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
Vejen til mandens hjerte fortæller dig, hvordan du får det fulde udbytte af mandens kærlighed. Både under forelskelsen og i kærlighedsforholdet. Læs hvordan du uden at tabe ansigt lægger dine våben og får manden til at sænke sit skjold og overgive sig til dig. Lær hvordan du med sårbarhed og blid kvindelist gør manden tryg og åben, så du kan få det, du allermest søger.Som kvinde i parforholdet har du selv en stor del af ansvaret for at finde vejen til mandens hjerte. For det er sværere at lære manden at vise vej gennem labyrinten, end det er for en kvinde at lære, hvilken vej hun skal gå.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
Forfatter og læge Tage Voss har skrevet en lettilgængelig bog om sexologi, som både indeholder fakta om kønsorganer, befrugtning og prævention, men også diskuterer det moderne samfunds syn på sex, hvor formålet med det ikke længere kun er forplantning men også forlystelse.
Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
Sexolog og psykoterapeut Maria Marcus gør i denne bog op med den herskende indstilling til sex, nemlig at det hele handler om selve orgasmen. Hun har bedt femten kvinder fortælle om deres egne oplevelser med orgasme og om de seksuelle oplevelser, de har haft, selvom orgasmen er udeblevet. For er det vigtigste spørgsmål efter sex virkelig altid: “Kom du?”
  • Maria Marcus
    Kom du
    • 27
    • 1
    • 5
    da
    Knjige
  • Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
    Alex Nyborg Madsens bog ”Tænd lyset” trækker i høj grad på hans erfaringer fra sit radioprogram Erotica og henvender sig til de mange mennesker, unge som voksne, der er usikre på sex eller deres egen seksualitet, som han så ofte har talt med i løbet af sin karriere som radiovært. Bogen er også sødet med humoristiske beretninger fra Alex Nyborg Madsens eget sexliv, som han på uhøjtidelig vis deler ud af.
    Saga Egmontje dodao knjigu na policu za knjigeKærlighed, sex og parforholdпре 7 година
    "Jamen, altså!" er en bog bestående af artikler og anekdoter om sex og alt, hvad det indebærer: forhold mellem mennesker, kærlighed, forelskelse, politik, fordomme og et utal af spørgsmål.
    fb2epub
    Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)