All souls-trilogien

Bookmate
Bookmate
3Knjige29Pratilaca
Deborah Harkness' trilogi om historikeren Diane Bishop. Bøgerne er filmatiseret til TV-serien »A Discovery of Witches«.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAll souls-trilogienпре 2 године
#3
Diana og Matthews forhold strider mod en gammel pagt, som skal sikre ro og afstand mellem arterne. Efter Diana er stødt på et gammelt fortryllet manuskript, forstår hun, at nogen vil hende til livs, og sammen med Matthew forsøger hun at finde ud af, hvad manuskriptet, kaldet Ashmole 782, indeholder af hemmeligheder. Efter at have rejst tilbage i tiden til elizabethanske London vender parret tilbage til nutiden for at stå ansigt til ansigt med nye udfordringer og gamle fjender.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAll souls-trilogienпре 2 године
#2
I “Nattens skygge” er Diana og Matthew, ved hjælp af Dianas evne som tidsrejsende, søgt tilbage til Matthews hjem ved Oxford i år 1590. De vil skjule sig for dem, der misbilliger deres forhold, men de skal også lokalisere manuskriptet, før det bliver fortryllet. Rejsen tilbage til dunkle elizabethanske London er fuld af farer og spioner, men parret modtager hjælp fra Matthews venner i det mystiske selskab Nattens Skole, og Matthew bliver konfronteret med en del af sin lange fortid, som han troede var glemt og begravet.
Bookmate
Bookmateje dodao knjigu na policu za knjigeAll souls-trilogienпре 2 године
#1
Historikeren Diana Bishop, der er af hekseslægt, forsker i alkymistiske skrifter og falder over et fortryllet manuskript i Bodleian Library i Oxford. Diana har ikke brugt magi, siden hendes forældre blev dræbt på grund af deres evner, men da hun mærker manuskriptets kræfter, aner hun farer og sender det tilbage i arkivet uden at afkode dets indhold og hemmeligheder.
Heksenat, Deborah Harkness
Deborah Harkness
Heksenat
  • 927
  • 109
  • 63
  • 151
da
Knjige
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)