Steffen Jacobsen

Proxy

Slušajte u aplikaciji
Den pensionerede bogholder og terapeut Anne Holst bliver brutalt myrdet med en afrikansk ritualkniv. Kort efter ryster endnu et mord beboerne i Holbæk: En lokal læge findes stranguleret i et udbrændt bilvrag i sin garage.

Efterforsker og krigsveteran Jacob Nordstedt sættes på sagen sammen med sin yngre kollega Tanya Nielsen. De to får travlt med at kortlægge de tilsyneladende umotiverede forbrydelser, hvor eneste fællesnævner er den kronisk syge teenagepige Emma, som er lænket til sin kørestol. Tanyas forfinede lugtesans kan registrere selv de mindste antydninger af forandringer i dufte – og der er noget på et af gerningsstederne, som lugter forkert. Helt forkert.

Steffen Jacobsen (f. 1956) debuterede i 2008 med "Passageren", og fik i 2013 sit store gennembrud med "Trofæ", den første af en række spændingsromaner med makkerparret Michael Sander og Lene Jensen, hvoraf den seneste er "Ghostwriter". I 2017 udkom "Da jeg blev Døden", en stor roman om Niels Bohr og atombomben. Steffen Jacobsens bøger er solgt til filmatisering og udgivelse i det meste af Europa, USA, Japan, Kina og Taiwan, og udenlandske anmeldere har sammenlignet ham med John le Carré, Frederich Forsyth og Jan Guillou. Med "Proxy" introducerer Steffen Jacobsen et nyt efterforskerpar, Tanya Nielsen og Jacob Nordstedt.
9:08:43

Ostale verzije

Proxy, Steffen Jacobsen
Steffen Jacobsen
Proxy
  • 797
  • 871
  • 45
  • 72
da
Knjige

Utisci

Jette L.
Jette L.je podelio/la utisakпре 9 месеци
🌴Knjiga za plažu

Om det er historien eller oplæseren, der gør det, er lidt svært at afgøre, men persongalleriet og plottet fremstår utroværdigt og til tider ufrivilligt komisk. Ikke nogen stor oplevelse at lytte til denne bog.

Torben Høgh Arve
Torben Høgh Arveje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu

God bog og glimrende oplæser

Maria-Luisa Londorf Behrendt
Maria-Luisa Londorf Behrendtje podelio/la utisakпре 3 месеца
👍Vredna čitanja
🔮Kompleksna
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Super spændende, overraskende og som alle Steffen Jacobsens bøger intelligente. Glæder mig altid, til der kommer en ny af hans hånd.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Proxy, Steffen Jacobsen
Proxy
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)