Sødbitter, Stephanie Danler
da
Audio
Stephanie Danler

Sødbitter

Slušajte u aplikaciji
11:38:27
  • 🎯2
  • 🚀1
  • 👍1
Tess ankommer til storbyen i sin søgen efter et liv, hun endnu ikke kan definere, men hun har et brændende ønske om at blive til nogen og høre til et sted.Hun får et eftertragtet job som tjener på en eksklusiv restaurant på Union Square og opdager, at hun træder ind i en verden med et stærkt opdelt hierarki. Hun er så grøn, at hun aldrig har smagt en østers og må nu lære de forskellige arter, de rigtige betegnelser for Bourgognevine og at værdsætte at spise terrine af svinehoved.Tess appetit på mad, vin, viden og hvilken som helst form for erfaring vækkes, og læseren trækkes med ind i den kaotiske, udmattende og fascinerende restaurationsbranche og dennes mørke bagside og får et indblik i det vilde liv, der starter efter lukketid.

Stephanie Danler (f. 1984) er en amerikansk forfatter og madskribent. Hun er kandidat i creative writing fra The New School og har arbejdet som tjener på en række eksklusive restauranter. "Sødbitter er hendes debutroman.

"En rå, skarp og vild kærlighedshistorie." – Marie Claire"Romanen er som limet til ens hænder, mens man flyver gennem siderne." – Elle"Sødbitter kommer til at gøre mange læsere sultne. Den gjorde mig sulten. Jeg kan se, at mit eksemplar har fået et par fedtpletter " - New York Times
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Sødbitter, Stephanie Danler
Slušajte u aplikaciji
3Utiska
  • 🎯Vredna čitanja2
  • 🚀Čita se u jednom dahu1
  • 👍Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
👎Možete propustiti

🎯Vredna čitanja

👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Sødbitter, Stephanie Danler
Sødbitter
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)