Conn Iggulden

Treenighed

Slušajte u aplikaciji
Treenighed er andet bind i Conn Igguldens handlingsmættede historiske romantrilogi om fejden mellem de to adelshuse York og Lancaster og kampen om den engelske trone, der kastede England ud i en tredive år lang borgerkrig, også kendt som Rosekrigene.

Året er 1454 og kongen, Henry VI, har i sit et år lange sygdomsforløb været isoleret på sit slot. Kongeriget er i hans fravær blevet holdt sammen af hans onkel Richard, Greven af York, hvis indflydelse i takt med kongens sygdom, har bredt sig ud i riget. Henry VI's loyale hustru og dronning, Margaret af Anjou, søger desperat at sikre sin ægtefælles interesser, alt imens Grev Richard former en formidabel treenighed med Jarlerne fra Salisburg og Warwick, der skal søge at ødelægge Henrys støtte/opbakning. Men da kongen, helt uventet, kommer til bevidsthed igen og vender tilbage til Westminster for at tage kontrollen tilbage fra sin onkel, forrykkes magtbalancen endnu engang, og England kastes ud i et stormvejr, der truer med at splitte landet ad.

Indlæst af Peter Carstens 2015.
15:06:11
Izdavač
Gyldendal
Prevodilac
Mich Vraa

Ostale verzije

Treenighed, Conn Iggulden

Utisci

Mads Andreas Overmark
Mads Andreas Overmarkje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Treenighed, Conn Iggulden
Treenighed
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)