da
Audio
Lars Bill Lundholm

Östermalmsmordene

Slušajte u aplikaciji
Om ”Östermalmsmordene” - lydbog


På Östermalm, Stockholms fornemste kvarter, er en ung overklassekvinde fundet stukket ihjel i sin lejlighed. Det bliver kommissær Axel Hake, der skal lede efterforskningen af mordet. Han skal forsøge at manøvrere i det bedre borgerskab, hvor han bestemt ikke føler sig hjemme. Han kommer tæt på mennesker, der er vant til at få det på deres måde og som absolut ikke bryder sig om at blive inddraget eller kikket i kortene.


Den myrdede kvindes omgangskreds og familie karakteriserer hende som pæn, flittig og lidt kedelig, men den karakteristik passer ikke sammen med ordet tøjte, der er skrevet med læbestift på badeværelsesspejlet i kvindens lejlighed.


Hake og hans kolleger mener, at der ligger et voldsomt had til grund for mordet eller måske sygelig jalousi. Men er det begyndelsen, eller er det enden?Kommissær Axel Hake, er midt i trediverne og halt, som følge af en arbejdsskade hvor en forbryder skød ham i benet. Han hører gerne fransk musik, svømmer og går til hestevæddeløb.Rækkefølge i Krimiserien Axel Hake

Östermalmsmordene

Södermalmsmordene

Kungsholmsmordene

Gamle Stan-mordene”Östermalmsmordene” er indlæst som lydbog af Lars Lippert

for Lytteratur hos AV ForlagetOm forfatteren:

Lars Bill Lundholm er forfatter til denne anmelderroste krimiserie med den halte Kommissær Axel Hake, som foregår i hver deres bydel i Stockholm.
11:32:43
Izdavač
Lytteratur

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Östermalmsmordene
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)