Maj, 2013: Bestsellerforfatteren Sarah Blake er i økonomiske vanskeligheder og kæmper med inspirationen til sin næste bog. I ren desperation bryder hun det løfte, hun ellers har givet sin Alzheimersramte mor, og åbner en gammel trækiste, der engang tilhørte hendes oldefar, som døde, da RMS Lusitania blev sænket af en tysk ubåd i 1915. Kisten viser sig at gemme på information, der potentielt kan ændre historien – og Sarah må rejse til England for at søge hjælp hos John Langford, et nyligt vanæret medlem af det britiske parlament, hvis familiearkiver muligvis rummer nøglen til den historiske katastrofe.


April, 1915: Sydstatsskønheden Caroline Telfair Hochstetters ægteskab er i krise. Hendes tidligere så hengivne ægtemand Gilbert er blevet fjern, optaget af sine industrivirksomheder … og noget andet og mere, som hun ikke kan sætte fingeren på. Hun håber, at en rejse til London på Lusitanias overdådige 1. klasse vil hjælpe dem til at finde hinanden igen – men hun kan ikke ignorere de følelser, der flakker i hendes indre for vennen Robert Langford, som også er ombord. Rastløs og fyldt op af længsel efter en anden tilværelse sætter Caroline sig for at tage styringen i sit eget liv.


Tessa Fairweather er ombord på Lusitanias 2. klasse og på vej hjem til Devon. Eller, det er i hvert fald hendes dækhistorie. Tessa har aldrig været uden for USA, og hendes britiske er en falsk accent, hun har lært sig i stor hast. I virkeligheden hedder hun Tennessee Schaff, er datter af en omrejsende svindler og i stand til at stjæle og forfalske stort set hvad som helst. Men hun har fået nok af intriger og konspirationer. Hendes partner har lovet, at hvis de succesfuldt kan gennemføre et sidste kup ombord på Lusitania, kan de endegyldigt lægge fupnumrene bag sig. Tess ønsker desperat at tro på, at det er sandt, men hun har en ubehagelig fornemmelse af, at der er noget ved dette komplot, der ikke er, hvad det giver sig ud for ...


Mens Lusitania styrer mod sin skæbne, kæmper tre kvinder mod uret for at optrevle en plan, der vil ændre kursen på deres egne liv … og på selve historien.
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
14:50:26
Vlasnik autorskih prava
Politikens Forlag
Prevodilac
Pil Ingerslev
Godina izdavanja
2023
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)