da
Sissel-Jo Gazan

Når man kysser i august

unavailable
Når man kysser i august, føder man i april. Romanen er eventyret om, hvordan Aprils forældre fandt hinanden, og det hele begyndte. Og om de to drengebørns uventede opdukken, om Miss Matties og hendes lysekrone, om træskærere og historiefortællere, om folkene i byen og deres magiske øjeblikke. Men også om planlægning og tilfældigheder, skæbne og magtesløshed. Og først og fremmest historien om April Sommer, der blev født i maj.

“Fortryllende. Sproget sprudler som et festfyrværkeri i Sissel-Jo Gazans charmerende eventyrroman ... Hendes sprogtalent svæver langt
over normalprosaens triste lavland ... Lover godt for det kommende forfatterskab.”
Susanne Bjertrup, Weekend Avisen

“... Nøgtern og med en indsigt man ikke finder hos mange på 21 år. Det er en foruroligende fornem debut.”
Steffen Larsen, Det Fri Aktuelt

“Sissel-Jo Gazan leger med læseren. Et drillesygt opbud af dramatiske utroligheder, fortalt i et smidigt og ligefremt sprog. Det er sjældent at møde en så veldrejet debutroman.”
Anne Birgitte Nørgaard, Vendsyssel Tidende

“Sissel-Jo Gazan er et nyt forfatternavn, der er værd at lægge mærke til. Den 21-årige pige har skrevet en debutroman, som hæver sig op over det almindelige med en skarp følsomhed og psykologisk indsigt. ’Når man kysser i august’ er en befriende historie om seksualitet, parforhold og familiebånd ... Det hele er romantisk uden at være det for meget ... “
Charlotte Kabell, Alt For Damerne
Ova audio-knjiga je trenutno nedostupna
6:40:06

Utisci

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Når man kysser i august
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)