da
Audio
Michael John Dibdin

En eftersmag af død

Slušajte u aplikaciji
Modvilligt tilbage i Rom sættes politikommissæren Aurelio Zen på en velsmagende sag, der involverer en kendt vinavler-familie. Familiens unge arving er blevet anklaget for et brutalt mord og mens Zen leder efter beviser, der bekræfter hans uskyld, konfronteres han med et lokalsamfund, hvor alle kender hinandens hemmeligheder. Da hans efterforskning leder ham til en ung kvinde, der påstår at være hans datter, bliver han distraheret og må kæmpe for at holde fokus på sagen om vinavlernes søn.Serien om politikommissæren Aurelio Zen tager læseren dybt med ind i Italiens kriminelle underverden, én italiensk by ad gangen. Med en uheldig evne til altid at havne det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, angriber Zen det korrupte netværk af mafiabosser og håndlangere fra Bologna til Sicilien med sort humor og beslutsomhed.

Den anerkendte engelske krimiforfatter Michael Dibdin skrev i alt 11 bøger om Aurelio Zen, hvor den sidste blev udgivet kort tid efter hans død i 2007.

Michael Dibdin (1947-2007) var en britisk krimiforfatter. Han er bedst kendt for sine bøger om politikommissæren og antihelten Aurelio Zen, der alle foregår i Italien, hvor Dibdin selv boede i mange år. Bøgerne er siden blevet til en TV-serie på engelske BBC.
9:06:49
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Prevodilac
Jan Mølgaard
Godina izdavanja
2022
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)