Anna Ihrén

Julemord i skærgården

Slušajte u aplikaciji
Smögen er dækket af sne og is. Den koldeste vinter i mange år har lagt sig med et jerngreb over det smukke kystlandskab. To drenge, der står på skøjter på en frossen mose, gør et grusomt fund: en død kvinde ligger fastfrosset i isen og med en sær og meget gammel genstand ved sin side. Der er blot få dage til juleaften, og netop som Dennis og Sandra gør sig klar til at gå på juleferie, lander sagen på deres bord.
Victoria har forberedt sig i flere uger. En jul i skærgården er noget, hun har længtes efter i mange år, og nu er Bjørn endelig gået med til at fejre jul i den gamle fiskerhytte på Smögen. Da det går op for hende, at Dennis og Sandra ikke kan få juleferie, bliver hun ulykkelig, samtidig med at hun godt ved, at opklaringen af et mord kommer før alt andet – selv et julebord fyldt med skaldyr og andre skærgårdsdelikatesser.
Hvem er kvinden på skøjtebanen, og hvad er der sket med hende? Har den mystiske genstand noget med mordet at gøre, eller er det en uvurderlig skat fra vikingetiden, som blot tilfældigvis er havnet der? Dennis og Sandra bliver nødt til at grave dybt i den 1000-årige bohuslänske historie for at finde svarene.
Julemord i skærgården er femte del i krimiserien ”Mordene på Smögen”.
8:06:49
Prevodilac
Klara Svensson
Godina izdavanja
2022
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)