Elle Kennedy,Sarina Bowen

Bare en chance

Slušajte u aplikaciji
“Hun stirrer på mig, som om hun vil flå tøjet af mig. Eller bare flå noget i stykker. Jeg er ikke helt sikker på hvad.”

Jess Canning står over for sit livs største udfordring: at arrangere sin brors Jamies kæmpebryllup, hvor gæstelisten består af landets største hockeystjerner. I familien er hun kendt som den flagrende lillesøster, der konstant skifter mening og aldrig kan gennemføre noget. Med andre ord: Hun kan ikke tabe det her på gulvet. Og ingen (ingen!) må høre om den kæmpe fejltagelse, hun begik med forloveren i et svagt øjeblik sidste forår. Det var en fejl, og det kommer ikke til at ske igen. Absolut ikke. Heller ikke selvom han er den mest sexede mand, hun nogensinde har mødt.

For Blake Riley er det her bryllup skæbnen, der smiler til ham. Jess er brudepige, og han er forlover. Lad kampen begynde. Og hvad så, hvis han står overfor en lillesmule (okay, en hel del) modstand? Han skal bare finde en måde at overbevise den stædige blondine om, at han i grunden er en god fyr med et blakket rygte. Heldigvis ved enhver professionel hockeyspiller, at man må kæmpe for det, hvis man vil score.

Men Jess har mere presserende udfordringer pt. end at afvise Blake. Fx: Vil vielsen blive forsinket af, at nogen har drukket bedstemor fuld? Hører glimmer egentlig til et bryllup? Og er det virkelig så slemt at myrde forloveren?
10:50:39

Ostale verzije

Bare en chance, Elle Kennedy, Sarina Bowen

Utisci

Lena Pia Frost
Lena Pia Frostje podelio/la utisakпре 8 месеци
👍Vredna čitanja
💞Romantična

God bog. Elsker disse forfattere.
Men lidt spøjst at den kvindelige oplæser læser meget langsomt og den mandlige oplæser læser meget hurtigt.....

Carina
Carinaje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja
💞Romantična
🌴Knjiga za plažu
🚀Čita se u jednom dahu
😄HAHA
🐼Lagano štivo
💧Sentiš

Fantastisk bog, og virkelig, virkelig sjov. Men Jess' del, der snakker hun ekstremt langsomt. Man skal sætte hendes del op i fart, ellers falder man i søvn..

Camilla Hedelund Hansen
Camilla Hedelund Hansenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
🎯Vredna čitanja
💞Romantična
🐼Lagano štivo

Rigtig god læsning. Super romantisk og sjov 😊

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Bare en chance, Elle Kennedy, Sarina Bowen
Bare en chance
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)