Poul Erik Larsson

Fortidens dæmoner

Slušajte u aplikaciji
En yngre kvinde findes brutalt myrdet på udsigtsbakken i Dageløkke. Morderen holder øje med gerningsstedet og ringer til kvindens mobil, da politiet dukker op. Kriminalkommisær Marcus Falck svarer og snart er han og hans team i gang med jagten på en intelligent morder. Og snart dukker flere lig op

”Han kaster et blik på den blå urskive på sit dyre Rolex. Længe har han afventet aktivitet på toppen af udsigtsbakken i Dageløkke Skov. Endelig sker der noget. En sort schæfer giver ophidset hals og danser med høj haleføring rundt om en yngre mand i en blå træningsdragt. De er pludselig dukket op i kikkertens synsfelt, og ophidset mærker han pulsen stige. Små svedperler pibler frem på panden og overlæben. Han bryder sig ikke om det. Eller rettere sagt: Han hader at miste kontrollen over sig selv.

Dybe indåndinger helt ned i maven får nervesystemet til at falde til ro, og han er igen i fuld kontrol. Nu tager kondiløberen en mobiltelefon op af lommen. Via kikkerten kan han se, at manden dybt chokeret går rundt i små cirkler. Hunden har sat sig foran ham med hovedet på skrå. Der går ikke lang tid, før de første politifolk ankommer til stedet og begynder at afspærre området med minestrimmel. Nu gælder det blot om at afvente det helt rigtige tidspunkt.”

”Fortidens dæmoner” er en god dansk krimi – rigtig godt skruet sammen. Det er Poul Erik Larsson først krimi og det er han sluppet rigtig godt fra, der udkommer mange krimier i dag og denne ligger i den gode ende.

krimi, netdating, 2000-2009, Danmark
10:41:05
Izdavač
Lytteratur

Ostale verzije

Fortidens dæmoner, Poul Erik Larsson

Utisci

Ditte Kofoed Marker
Ditte Kofoed Markerje podelio/la utisakпрошлог месеца
👍Vredna čitanja
🌴Knjiga za plažu

Rigtig spændende og fængslende bog. Dog med en lidt forhastet og abrupt afslutning.

Jeanette Bæhr Georgsen
Jeanette Bæhr Georgsenje podelio/la utisakпре 5 месеци
👍Vredna čitanja
🚀Čita se u jednom dahu

Utrolig spændende bog, helt sikkert værd at høre

Jeannettes læseprofil
Jeannettes læseprofilje podelio/la utisakпрошле године
👍Vredna čitanja

Rigtig god krimi! Glæder mig til de næste bøger i serien

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Fortidens dæmoner, Poul Erik Larsson
Fortidens dæmoner
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)