Den nødvendige opdragelse - Er opdragelse nødvendig?, John Aasted Halse
da
Audio
John Aasted Halse

Den nødvendige opdragelse - Er opdragelse nødvendig?

Slušajte u aplikaciji
Hvad er børneopdragelse i dag? Ikke kæft, trit og retning. Ikke smæk og lussinger. Men hvad er det så? Hvordan griber vi opdragelsen an?

Vores børn skal udvikle sig til selvstændige og socialt kompetente individer. Det forudsætter, at de møder omsorgsfulde voksne, der stiller krav, og som tydeligt viser børnene, hvor deres egen grænse går. De nære voksne er børnenes vejledere, opdragere og rollemodeller.

Opdragelse handler om samvær og nærvær. Selvfølgelig især mellem børn og forældre, men også pædagoger og lærere spiller en rolle.

Børnepsykolog John Alsted Halse giver i denne bog et kvalificeret og kærligt bud på, hvad børneopdragelse er i dag, og hvordan vi kan gribe opdragelsen an i hverdagen.

John Alsted Halse har i en lang årrække arbejdet med børn og familiers forhold. Dels som privatpraktiserende psykolog, dels som mangeårig formand for foreningen Børns Vilkår og som medlem af Børnerådet.

Han har i høj grad været med til at sætte sit præg på såvel den faglige som den offentlige debat om børn og unges forhold, ikke mindst gennem sit forfatterskab, der blandt andet omfatter bøgerne "Skolens sociale liv", "Dilemmaer i den moderne familie", "Børn og stress" samt "Negativ social arv".
5:06:20
Izdavač
Saga Egmont

Utisci

👍
👎
💧
🐼
💤
💩
💀
🙈
🔮
💡
🎯
💞
🌴
🚀
😄

Kako vam se svidela knjiga?

Prijavite se ili se registrujte

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Den nødvendige opdragelse - Er opdragelse nødvendig?, John Aasted Halse
Den nødvendige opdragelse - Er opdragelse nødvendig?
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)