Herbjørg Wassmo

Det stumme rum

Slušajte u aplikaciji
Om en ung piges problemfyldte opvækst i en lille nordnorsk flække i 1950'erne.Efter sin konfirmation forlader Tora den nordnorske ø for at gå på realskolen. For en stund oplever hun en helt anden tilværelse borte fra sin undertrykkende stedfader."Det stumme rum" er anden del af Herbjørg Wassmos Tora-trilogi.

"Det er en utrolig flot roman, der på én gang fastholder det individuelle, det psykologiske og det sociale rums prægning af individerne ... Vi brydes ud af den onde sammenhæng ved slutningen af andet bind af denne romanserie, som må blive stående som et mesterværk i moderne digtekunst."- Johannes Nørregaard Frandsen, Fyns Stiftstidende

"Det her er simpelthen noget af det mest hjertegribende og stærkeste, jeg nogen sinde har læst. Sproget er smukt kraftfuld poesi, og det lille, forknytte samfund åbner sig for en, når man oplever det gennem det mishandlede piges forunderligt åbne sind ... Hun har format som en ny "Ditte Menneskebarn"."

- Mogens Lyhne, Aktuelt

Herbjørg Wassmo (f. 1942) er født i Vesterålen i Norge og debuterede i 1976 med digtsamlingen "Vingeslag". Hun har bl.a. fået Kritikerprisen, Amalie Skram-prisen og Nordisk Råds Litteraturpris.
11:10:26
Prevodilac
Annelise Ebbe

Ostale verzije

Det stumme rum, Herbjørg Wassmo

Utisci

Vibeke Jasmine Holck
Vibeke Jasmine Holckje podelio/la utisakпре 7 месеци
👍Vredna čitanja

Birgit Hansen
Birgit Hansenje podelio/la utisakпре 9 месеци
👍Vredna čitanja

Lena Hinze Matthiesen
Lena Hinze Matthiesenje podelio/la utisakпре 2 године
🚀Čita se u jednom dahu

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Det stumme rum, Herbjørg Wassmo
Det stumme rum
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)