Blomstrende syrener , Martha Hall Kelly
da
Audio
Martha Hall Kelly

Blomstrende syrener

Slušajte u aplikaciji
16:21:47
  • 👍24
  • 🚀13
  • 🎯12
Societypige og tidligere Broadway-skuespiller Caroline Ferriday har hænderne fulde med sin stilling ved det franske konsulat i New York og en ny, gryende forelskelse. Men Carolines liv forandrer sig for altid, da Hitler i 1939 invaderer Polen for derefter at vende blikket mod Frankrig.


På den anden side af Atlanterhavet mærker den kun sekstenårige Kasia Kuzmerick sin bekymringsløse ungdom forsvinde, mens hun trækkes længere og længere ind i den polske modstandsbevægelse. Hun er omringet af mistænksomme blikke og vagtsomme naboer, og en eneste forkert bevægelse kan få fatale konsekvenser.


Samtidig søger den ambitiøse unge læge Herta Oberheuser en stilling i den tyske stat. Hun ser det som en billet til et andet liv, men bliver hurtigt fanget i en mandsdomineret verden af nazihemmeligheder og magt.


De tre kvinders veje antager kollisionskurs, da det ubærlige sker og Kasia interneres i Ravensbrück, den berygtede kvindekoncentrationslejr i det nordlige Tyskland. Fortællingen krydser kontinenterne, fra New York til Paris, Tyskland og Polen, mens Caroline og Kasia forsøger at bringe retfærdighed til de mange, som verdenshistorien har overset.


Blomstrende syrener er baseret på den sande historie om amerikanske Caroline Ferriday, der hjalp en gruppe polske kvinder fra koncentrationslejren Ravensbrück, hvor de var blevet udsat for medicinske forsøg under naziregimet.
"En frygtelig, rørende historie … Blomstrende syrener lyser af fortælleglæde."
– PEOPLE


"En stærk historie, der vil røre alle læsere."
– SAN FRANCISCO BOOK REVIEW


"Ekstremt bevægende, uforglemmelig bog."
– LIBRARY JOURNAL
Utisak
Dodaj na policu

Ostale verzije

Blomstrende syrener, Martha Hall Kelly
Slušajte u aplikaciji
25Utisaka
  • 👍Vredna čitanja24
  • 🚀Čita se u jednom dahu13
  • 🎯Vredna čitanja12
Prijavite se ili se registrujte
👍Vredna čitanja
💡Poučna
🚀Čita se u jednom dahu

Fantastisk!

👍Vredna čitanja
💡Poučna
🚀Čita se u jednom dahu

Fantastisk bog specielt i oplæst udgave. Skræmmende hvad vi mennesker kan finde på at gøre ved hinanden. Men også skønt hvad vi gør for at hjælpe hinanden. Betagende fortælling.

👍Vredna čitanja
💡Poučna
🎯Vredna čitanja

Bevægende historisk roman, der gør indtryk.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Blomstrende syrener , Martha Hall Kelly
Blomstrende syrener
1x4:20-2:20:15
bookmate icon
Jedna cena. Obilje knjiga
Ne kupujete samo jednu knjigu već celu biblioteku… po istoj ceni!
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)