Lev dig lykkelig, Sarah Zobel Kølpin
da
Audio
Sarah Zobel Kølpin

Lev dig lykkelig

Slušajte u aplikaciji
4:38:07
  • 👍1
"Positiv psykologi handler om psykisk velvære, om vores muligheder for at skabe et lykkeligere liv. Det kræver en ny bevidsthed. En bevidsthed om positive følelser, om styrker og dyder, om optimisme og det at leve et liv, der rækker ud over os selv. I Lev dig lykkelig – med Positiv Psykologi giver Sarah Zobel Kølpin ved hjælp af øvelser og eksempler fra sit eget liv os redskaber til at give lykken en større plads i livet.

Sarah Zobel Kølpin er uddannet cand.psych. Hun er vokset op med en åndelig og holistisk tilgang til livet og har igennem 15 år praktiseret og undervist i meditation. Hun holder foredrag om blandt andet positiv psykologi, som hun med stor succes har introduceret herhjemme. I 'Lev dig lykkelig – med Positiv Psykologi' giver Sarah Zobel Kølpin ved hjælp af øvelser og eksempler fra sit eget liv os redskaber til at give lykken en større plads i livet. Indlæst af forfatteren. Ekstra: meditation ved forfatteren med musik af Maiken Ingvordsen."
Utisak
Dodaj na policu
Slušajte u aplikaciji
298Slušalaca1Utisak
  • 👍Vredna čitanja1
Prijavite se ili se registrujte
Johnny Willum Rasmussen
Johnny Willum Rasmussenje podelio/la utisakпре 6 месеци
👍Vredna čitanja

Rigtig god og direkte bog om positiv psykologi. Helt tydeligt at den er skrevet fra hjertet.

Otvorite aplikaciju i slušajte

Bookmate sada u ponudi ima i audio-knjige! Imamo obilje audio-knjiga koje možete da slušate, ali trenutno možete da ih slušate samo pomoću telefona ili tableta putem naših aplikacija.

Lev dig lykkelig, Sarah Zobel Kølpin
Lev dig lykkelig
1x4:20-2:20:15
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)