da
Audio
Anders Johansen

Siggis godnatbog

Slušajte u aplikaciji
Siggi, som i virkeligheden hedder Sigurd, er fire et halvt år gammel. Hver aften fortæller hans storesøster godnathistorier for ham, og Siggi kan allerbedst lide de historier, der handler om ham selv."Siggis godnatbog" indeholder syv historier, hvor børnenes hverdag og fantasi står i centrum. I kan blandt andet læse om tiden, der blev træt af det hele og gik, om fars pibe, der fik en anden lyd, og om snetunneller kun for børn.

Siggi er en dreng på fire et halvt, som i sin hverdag oplever mange spændende og finurlige ting, der ofte udspringer af en vis forundring over de voksnes logik. "Siggis godnatbog" og "Siggi og gadevennerne" indeholder i alt 13 historier om Siggi, der kalder på både latter og eftertanke.

Anders Johansen (f. 1953) er en dansk forfatter, digter og freelancejournalist. Han er cand.phil. i dansk og debuterede i 1983 med digtsamlingen "Uanset" skrevet sammen med tre andre forfattere. Siden er det blevet til flere udgivelser inden for forskellige genrer både til børn, unge og voksne.
2:21:01
Vlasnik autorskih prava
Lindhardt og Ringhof
Godina izdavanja
2019
Da li već pročitali? Kakvo je vaše mišljenje?
👍👎
fb2epub
Prevucite i otpustite datoteke (ne više od 5 odjednom)